[]

Bu tarz pozisyonlar için ne düşünüyorsunuz

Geçen bir toplantıda inclusion and diversity vp'si vardı.
Sonra müdürlerle falan konuşurken "ulan ne goygoy isler var ya bununla para kazanıyorlar" dedik. Harbiden rakamsal olarak asla kanitlayamazsin ne işe yaradığını.

Acayip goygoy işler değil mi böyle şeyler? Bana tiktokta bir günüm nasıl geçiyor diyenlerin üst yönetim versiyonu gibi geliyor.

Misal normal bir işin yaninda ek rol olsa anlarım. Misal hr'dir iletişimdir olur. Ama sırf bunu yapanın para kazanıp vp olması garip geldi.

 
bunun teknoloji sektöründeki muadili agile coach. yaptıkları tek şey iş yapıyor gibi görünmek.


  • la mort heureuse  (11.05.23 18:47:43) 
Ben bir de şu plaza çalışanı beyaz yakalıları için İK pardon HR'ın düzenlediği "takım/ekip ruhu" pardon "teamwork" etkinlikleri ve gelen konuşmacılara bayılıyorum. Daha "-mış gibi" ve boş bir gelir kaynağı yok. Helal olsun kendini bu şekilde pazarlayabilip beyaz yaka tokatlayanlara.

Bak burç yorumu, kahve falı, tarot, influencer vs. gibi yerler daha emekçi. Çay (siyah dışındakiler ağırlıklı), vegan cafeler, butik pastaneler, makarnacılar, salata barlar vs. daha düşük kar marjı ile beyaz yaka tokatlıyorlar.
  • nawar  (11.05.23 19:02:37) 
Zamanin ruhu bu. Woke'culuk. Modern dunyada bundan kacis yok


  • freedonia  (11.05.23 19:18:17) 
Küçük şirkette olmaz, çok büyük şirketlerde oluyor ve gerekli de. Diversity için VP olmasının şirkete katkısı VP’nin maliyetinden fazladır. Bazı işler de böyle. İfşa etmemek için anlatamıyorum ama daha garip pozisyonlar var. Sıfır iş, CEO maaşı.


  • gabe h coud  (11.05.23 19:24:01) 
Bu şekilde pozisyon çeşitliliği olan şirketler ırkçılık karşıtı imajıyla güven kazanıyor.


  • dissendium  (11.05.23 19:27:24) 
bunlar "ben senin sirtini kasiyayim, sen de benim" kafasiyla uydurulmus pozisyonlar. bir de iste issiz gucsuz bir suru tip bu sayede evine ekmek goturuyor.

bir onceki sirketimin benim subemde calisan VP'si kafadar bir elemandi, arada yemege giderdik. hala baglantidayim zaten. bu VPnin gorevi sirkete is getirmekti.

eleman israrla bir tane yerlinin (native) pesinde kosuyordu bizim sirkete almak icin. yaw adamin gecmisinin bizim sirketin yaptigi islerle alakasi yok. bunu ne yapacaz ki dedim, cevabi aynen su oldu: "herif hem native, hem de gay. buna iste diversity ile alakali bir pozisyon uydururuz. Bu elemani yanimda gezdirdigim zaman bu eyalette alamayacagim is yok gibi birsey. ama herifi ikna edemiyorum, pesinde kosan sirket cok ve herife inanilmaz maaslar teklif ediyorlar. "

ozetle, hersey bir tiyatro..
  • cooperr  (11.05.23 19:44:23) 
thetruenorth +1. gostermelik olmadigi surece woke kulturunun bi parcasi olamaz bu uygulamalar. sizin ihtiyac duymamaniz dezavantajli kisilerin bundan faydalanmadigi anlamina gelmiyor.


  • soru  (11.05.23 21:19:32) 
zamanın ruhu +1 çünkü community capitalism çağına geldik.

www.corporate-rebels.com
  • la lykia  (11.05.23 22:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.