[]

Roborock mu irobot mu

hangisini almalıyım
ev 140 metrekare
yerlerde çok fazla uzun saç birikiyor
halı çok fazla var
mop olsa iyi olur ama şart değil süpürme performansı önemli

deneyimleriniz ve tavsiyelerinize açığım..

 
Roborock S7'dan cok memnunum.


  • twelfth  (11.05.23 13:15:28) 
kime sorsam roborock dedi s7
ben hala şüpheli yaklaşıyorum evcil hayvan varsa çok şe yaramıyormuş

  • eja  (11.05.23 13:40:52) 
Çevremde herkes roborock'tan memnunken yakın zaman önce süpürgesi bozulan akrabam parasıyla dahi tamir yaptıramadı xiaomi servisinden epey şikayetçiydi.


  • hedep  (11.05.23 14:42:45) 
roborocku xiaomi yapıyor. bende xiaomi var bir daha alırsam irobot alırım. birincisi çok sağlam ikincisi motor gücü bence daha iyi. benim xiaomi 2 kere servise gitti.


  • mikahakkinen  (11.05.23 15:13:45) 
roborock kullanıyorum 3 yıldır. hiç servise gitmesi gerekmedi, çok memnunum.


  • eileengray  (11.05.23 15:15:41) 
roborock q7 max kullanıcısıyım memnunum irobot kullanmadım çevremde de kullanan yok


  • alaimisema  (11.05.23 15:16:51) 
Hangisi engellerle, halılarla daha iyi geçiniyorsa onu alın derim.
Temizlik performansı olarak zaten çoğu model yaklaşık aynı. En iyisiyle en kötüsü arasındaki fark olsun olsun %10'dur ki bunların ikisi de düzgün markalar fark çok daha azdır.

Kaç santimetlrelik engelleri aşabildiği gibi bir bilgi olmalı, ona dikkat ederek alın bence çünkü robot süpürge alınca en çok can sıkan şey o oluyor.

Roborock s6V ve kameralı diğer markaların modelleri iddia ettikleri gibi engelleri (çorap, ayakkabı, kablo) tanıyıp da onlardan kaçınabilseydi onlardan almak iyi olurdu ama sanırım hiçbiri bunu tam da beceremiyor henüz.
  • michael_knight  (11.05.23 16:15:56) 
roborock bu piyasanın nokia 3310'udur. görevini yapar, zor bozulur, kolay kullanılır.

irobot üst klasmandır, robot süpürgelerin ata markasıdır. ancak özellikleri çok çeşitli, alırken dikkat etmeniz gerekiyor. mesela irobot-3'te haritalama özelliği yok.

roborock alırsanız stabil çalışır. dertsiz tasasız kullanırsınız.

roborock ayrı bir firma, s4 serisini xiaomi için üretmişti. sonradan xiaomi için üretimi bıraktı. zaten başlı başına iyi bir firmaydı önceden de.

tavsiyem s5max'tan başlayarak yukarı doğru en uygun roborock modelini almanız.
  • artci sarsinti  (11.05.23 16:50:23) 
irobot kullanıyorum ve para tuzağı diyorum. çinlilerin aletleri daha iyi.


  • false pretension  (11.05.23 16:51:02) 
Roborock s7 plus var memnunum


  • essoist  (11.05.23 23:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.