[]

Naz yapan kıza nasıl davranmalıyım ?

Hoşlandığım ve öncesinde de pek muhabbetim olmayan kızı bir yerlere davet etmek istediğimi söyledim. Daha zamanı var dedi. Bu arada kesinlikle olumsuz bir durum olmadı son derece mutluydu gerçekten beni tanımadığından ve aynı yerde çalıştığımızdan, biraz da çekingen olduğundan güven duymak isteyebileceğini düşündüm hiç üstelemedim. Zaten az olan iletişimimiz ramazan vs. ile iyice kesildi bu arada bazı bahanelerle iletişim kurmaya da çalıştı tabi ben onu görünce beynim yandığından gerekli karşılığı o anda veremedim. Naz yaptığını şimdi anlıyorum. Arayıp görüşme isteğimi tekrarlayayım mı ? Veya nasıl davranmalıyım ? En azından tanımaya değer birisi olduğunu düşündüğümden soruyorum. O yüzden boş ver, kızın ilgisi yok vs. diyecekler yazmasın.




 
"şu restoran çok güzel uzun zamandır gitme niyetim vardı, benimle yemeğe çıkmak ister misin?" diye sorardım ben.

Öncesinde hazırlığa gerek yok. Saati erken tutup üstüne kahve yürüyüş eklenir. Devam edilir.

Edit: en doğru teklif benim paylaştığım gibi duruyor. Yanına gidip teklifte bulunma. Olur da kabul görürsen açıklarsın. Seni zor durumda bırakmak istemedim, o sebeple mesaj attım/aradım diye açıklarsın. Bu kadar ince düşüncenin değerini bilmiyorsa bu durum bir fikir verir size. Buraya kadar gelip yazmışsınız. Çözüm arıyorsunuz. Nezaket başka, sevginize saygı başka. Bunu yazdım çünkü seviyorsunuz belli, gözünüzü biraz açmanız lazım. Uzun vadede sizi yormayacak adımlar atmanızı diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
  • baldan kaymak  (10.05.23 22:02:44 ~ 11.05.23 01:20:24) 
@baldan kaymak, zaten ben sadece basit bir yürüyüş yaparız diye düşünüyorum en azından ilk buluşmadaki amacım çekinecek bir şey olmadığını onun olduğu kadar benim de çekincelerim olduğunu falan anlatmak o yüzden şimdilik yemeğe gerek yok. Yani aramamda bir sakınca yok değil mi ?


  • OttoVonLilienthal  (10.05.23 22:06:05) 
ayni yerde calisiyorsunuz madem yanina gidip teklif etsen daha iyi olur sanki


  • freedonia  (10.05.23 22:57:46) 
@freedonia, çekincelerim biraz da aynı iş yerinde çalıştığımızdan kaynaklanıyor o yüzden direkt gitmek iyi bir fikir değil.


  • OttoVonLilienthal  (10.05.23 23:33:49) 
Daha zamanı var derken önce biraz muhabbeti artıralım demek istemiş. İlk aşamada normal iki iş arkadaşının yapacağı şekilde bir iletişim geliştirmen lazım ki belirttiğin kadarıyla kız yapmış bile, ona ayak uydur işte. Kafeterya, yemekhane vs yok mu? Haftada bir bir şekilde yemeklerde veya molalarda denk gelmeye çalışacaksın, havadan sudan konuşacaksın, cay/kahve/sigara vs içeceksin önce. Ek olarak, farklı departmanlardaysanız bir şekilde ondan yardım isteyeceğin bir bahane bulabilirsin. Sonra da verdiği sinyallere göre davet edersin ya da etmezsin. Hiç muhabbetin yokken bir yere davet etmekle "X departmanındaki eleman da ilkokuldaymış gibi bana çıkma teklif etti"den öteye geçemezsin. Daha çok denk gelip daha çok small talk yapacaksın, denk gelme sıklığı da konuşmaların süresi de zamanla artacak. Kızın gönlü varsa sen daha ne olduğunu anlamadan o yürüyüşü de yapmış olursunuz, yemeği de yemiş olursunuz. Gönlü yoksa da zaten anlarsın o süre içerisinde.


  • hrskrs  (11.05.23 11:12:04) 
sen de ona naz yap.


  • abyuksuet  (11.05.23 11:14:50) 
@hrskrs, ben de öyle düşündüm ancak sorun şu ki departmanlarımız arasında ilişki az sadece öğle yemeklerinde görebiliyorum onda da arkadaşlarıyla oturuyor. Daha öncesinde yemeklerde çok bakışmalarımız oldu zaten ona istinaden harekete geçtim. Yani iş yerinde rahat bir şekilde muhabbet geliştirebileceğim bir ortam yok. O yüzden konuşmalıyım yine yavaş ilerleyebiliriz sorun değil ama en azından ne düşündüğümüzü oturup konuşmalıyız.


  • OttoVonLilienthal  (11.05.23 13:33:21) 
@abyuksuet, ben öyle oyunlar oynayabilecek biri değilim düz adamım o yüzden direkt iletişime geçmek istiyorum.


  • OttoVonLilienthal  (11.05.23 13:38:14) 
Ben çok üstelemezdim. En fazla 1 kere daha denersin hayır cevabı alırsan daha da deneme.


  • jelly bear  (11.05.23 16:59:22) 
@jelly bear, benim de amacım o. Bir şey olacaksa da olmayacaksa da neyse konuşalım.


  • OttoVonLilienthal  (11.05.23 18:09:03 ~ 18:22:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.