[]

Balıkesir gezi rotası ve tavsiyeleri?

Merhaba 19 mayıs haftası eşimle birlikte 3 gün denizliden gelip balıkesiri gezmek istiyoruz.
Ayvalık, Edremit, Manyas, Erdek ilçelerini gezmeyi planlıyoruz.
Konaklama için fiyat performans nereleri önerirsiniz? Merkezde konaklayıp bu ilçelere gidip gelelim mi? Yoksa ilçelerde mi konaklayalım?

Şeytan sofrası
Cunda adası
Küçükköy
Kazdağları
Şahinderesi kanyonu
Manyas kuş cenneti
Kirazlı manastırı
Avşa adası


Bu 3 gün için buraları gezmeyi planlıyoruz. 3 günde rahat gezebilir miyiz? Başka nerelere gidelim, görelim, yiyelim. Bu rota için ekstra tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim?
Teşekkür ederim.

 
Bence çok kısa; erdek'e uğramayın bile o halde; sadece ege tarafına ağırlık verin...erdek'te uludap pidecesi vardır müptelası çoktur, kredi kartı geçmiyordu en son; öneririm...
Kapıdağı da araç varsa turlamanızı öneriridim ama kaz dağları varken gereksiz...güney marmarayı es geçerek ege diyorum; avşaya bile çok gerek yok bence.iyi eğlenceler

  • gadlemler  (10.05.23 19:58:39) 
@gadlemler hocam aracımız var. Teşekkür ederiz.


  • Pleiades  (10.05.23 20:22:07) 
merkezde konaklayıp ilçelere gidip gelmek bir sürü zamanın boşa gitmesine sebep olur, örneğin merkezden ayvalık bile 130 km, bir balıkesirli olarak da merkezde yapılacak pek bir şey olmadığını hatta oldukça sıkılacağınızı söyleyebilirim :) avmleri, mağazaları denklemden çıkarınca geride sadece iki ana cadde kalıyor. birbirine yakın olan yerleri gruplayıp en yakın (ayvalık, akçay, edremit vs gibi) ilçede konaklamayı tercih ederdim.


  • hypathia  (10.05.23 21:20:59) 
Avşa Erdek rotası gereksiz olmuş. Şeytan sofrası, ayvalık merkez, Altınoluk Akçay asos daha doğru bir yol olur


  • deer hunter  (10.05.23 21:40:02) 
Sındırgı tarafına gidecekseniz caygören barajı etrafını gezebilirsiniz. Geçen bayramda bisiklet turu yaptık orada. Leylekler ve kazlar gelmiş, yüzlercesi ağaçlarda takılıyordu.


  • hasmetizm 2046  (11.05.23 09:24:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.