[]

Kutulu PlayStation 5 kabin bagajı olur mu?

Yurtdışından PlayStation 5 aldım GoW Ragnaroklu pakedinden. Buraya gelirken getirdiğim orta boy valize sığmıyor. Direkt kabin bagajı şeklinde kutusuyla elimde taşıyabilir miyim? Torbaya falan koymam gerekir mi kendi tutma kısmı da var.

Bi de ek soru, havalimanında tax free yaparken aldığım yerde düzenlenen evrak yeterli mi, ürünü görmek istiyorlar mı?


 
yanina alma acisindan sikinti olmaz. ben oyle tasidim

ek soruya cevabi bilmiyorum.
  • fakyoras  (10.05.23 17:17:02) 
biz büyük şu kalın kartonumsu market poşetlerinden birine koyup girmiştik almanya'da. kural olarak değil de taşıma rahatlığı olarak daha iyi olabilir, hem çizilme falan ihtimali de azalır.

ikincide ne yapmıştık hatırlamadım tam ama sanırım ürün yanımızdayd.
  • patronaj1  (10.05.23 17:17:46) 
Elinizde taşıyabilirsiniz, bagaja vermeyin zaten, makineye yazık olur. Taxfree yaparken, ürünü görmek isteyeceklerdir fiziksel olarak, aldığınız yerden verilen evrak yeterli oluyor. (dubai) Kimi ülkelerde de ek sayfa dolduruluyor (avrupa) ama çok uzun sürmez, sizi yönlendireceklerdir her şekilde.


  • zennube  (10.05.23 17:30:36) 
ikinci soru: görmek isterler. Bagaja koyacaksanız onun gösterme yeri ayrı oluyor check-in öncesi.


  • burfak  (11.05.23 07:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.