[]

PS4 Oyun Tavsiyesi

Hayatım ilk kez konsol aldım. O da PS4. Dolayısıyla benim için bütün PS kütüphanesi yeni. İlk oynadığım oyun da Ghost of Tsushima oldu. Haftalarca oynadım, müthiş de keyif aldım. Bitirince de aşırı meth edilen TLOU 1'e başladım ama aynı tadı alamıyor gibiyim zira zaten sanki bir film gibi her şey belli ve ben ilerletiyorum gibi geldi bana açık dünyadan sonra.

Şimdi sizce ben şöyle efsane böyle efsane denen tlou'a sabredip oynamaya devam etmeli miyim yoksa gta 5 spiderman gibi başka bi oyuna mı geçmeliyim?


 
  • amour fou  (10.05.23 15:54:27 ~ 15:54:40) 
Tlou zamani icin iyi oyunmus. O da taaaa ps3 oyunu. Bence de fazla abartilmis bi oyun.

Sekiro(cok zor oyun)
God of war
Rdr2
Bloodborne(cok zor oyun)

Oneririm
  • floydian  (10.05.23 15:56:31) 
Ha spider man de guzel


  • floydian  (10.05.23 15:56:37) 
Uncharted diyeceğim ama o da tlou gibi zincir bir senaryoya sahip, sizi oyun yönlendiriyor.

Epey oldu, belki yeni versiyonları devam oyunları da çıkmıştır ama şu oyunları beğeneceğinizi düşünüyorum:

Yakuza 0
Horizon Zero Dawn
Red Dead Redemption 2
GTA 5
Persona 5 Royal
God of War
Shadow of the Colossus
Sekiro: Shadows Die Twice
Spider-Man
  • iustitia omnibus  (10.05.23 17:32:06) 
God of war +1 demeye geldim.


  • yazdonumu  (10.05.23 17:59:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.