[]

16 mayis'da akp'nin kaybettigi bir sabahta uyansaniz nasil hissederdiniz?

beklentileri merak ediyorum. iciniz kipir kipir olur muydu? mutluluk, umutla dolar miydiniz?

yoksa hicbirsey farketmez mi sizin icin?


 
Umut dolardı içim, ama sorunlar öyle çok ve derinden ki bugünden yarını çözülemeyeceğinin bilincindeyim.


  • SiyamkedisiZorro  (09.05.23 11:37:44) 
siyasal islamsız bir güne uyanmak güzel olur +1
sorunların çözümü zaman alacak, bir senede dolar 6 lira olur herkesin refahı artar diye hızla ilerlemez, hatta daha zor günler önümüzde

  • freebird5406_2  (09.05.23 11:42:27) 
Ben çok büyük beklenti içine girmem. Çünkü yönetimin değişmesi zihniyetin değişmesi demek değildir, HALKIN zihniyetinin çok köklü bir şekilde değişmesi lazım, o da çok uzun sürecek ve epey emek, çaba, sabır, mücadele isteyen bir şey. Ama hayata karşı umudum artar mı, çok artar evet.


  • muhayyer divan  (09.05.23 11:46:02) 
Çok daha zor ve sıkıntılı günler olacağını düşünüyorum ben de. Ama en azından bu zorluk bir toparlanma bir temizlenme zorluğu ve mücadelesi olacaktır.
En azından karşında muhalefet edebileceğin dikkate alınabileceğin birileri olacak diye umut ediyorum.
Özel günlerde metro duraklarının kapatılmadığı insanların rahatça toplanıp dertlerini anlatabilecekleri bir ortam olacağını umut ediyorum.

Bu yüzden içim kıpır kıpır ve mutlulukla dolu olmam ama en azından içimde dolu olan bu mutsuzluk ve umutsuzluk hali bir hayli azalacak.
  • Dağcı  (09.05.23 11:48:36) 
inanılmaz mutlu kalkarım, tabi olursa.
sonra yine muhalefete devam. oy verdiğim insanlar işinin hakkını verecek.
kk'nın bir daha siyasal islam iktidarına fırsat vermemesi lazım.
  • lazpalle  (09.05.23 11:51:49) 
benim en buyuk sevincim, ulkenin yuzunu batiya donecek olmasi. araplasmadan kusacagim artik.


  • buenosdias  (09.05.23 11:57:02) 
Bütün Dünya buna inansa
Bir inansa,
Hayat bayram olsa.
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza

Uyku felcinden kurtulmuş ya da kabuslardan uyanmış gibi oluruz. İnsanların depresif ve agresif ruh halinden uzaklaşmaya başladığını görürüz zaten. Burası Türkiye, dertler bitmez. Bir de enkaz kaldırılacak sonuçta tabii. Yine de 15 yıldır nefes alamıyor insanlar. O bile yeter.
  • nawar  (09.05.23 12:04:38) 
azılı muhalif olsam da ben bir şey değişeceğini düşünmüyorum ya. ben kazansak da kaybetsek de ülkeyi terketmeyi düşünürüm.


  • nothing in my way  (09.05.23 12:28:38) 
lokma dokturecegim :D
umutla dolarim muhtemelen.

  • 65 derece  (09.05.23 12:30:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.