[]

gs, fb ve bjk'nin kalan maclari (kafam karisti)

fotomactaki su gorsele gore hatay ve antep maclarini iptal sayarsak,
share.cleanshot.com

gs 4 (aksamki bsk maci oynanmis varsayarsak)
fb 3
bjk 3

maci kalmis.


ama puan durumunda Oynadigi maclar kismina bakinca

gs: 30
fb: 31
bjk: 32

gorunuyor. kafam karisti?

anlamama yardimci olur musunuz?

 
neyi anlamadiniz gayet acik sanki, bjk bay haftasini henuz gecmedi


  • freedonia  (08.05.23 11:57:16 ~ 12:01:05) 
Hatay ve antep maclari iptal degil ki, kagit üzerinde oynanmis olacaklar her türlü

Galatasaray 6 kalan mac, bunlarin 1'i hükmen galibiyet

Fenerbahce 5 kalan mac, bunlarin 2'si hükmen galibiyet

Besiktas 4 kalan mac, bunlarin 1'i hükmen galibiyet

Hepsi toplamda 36 mac oynamis olacaklar yani
  • bosver nicki  (08.05.23 11:59:14) 
anlamadığım olay her maçları kazansalar

gs 18
fb 15
bjk 12

+puan alıyor. ve fb havadan 6 puan alıyor. neden fb’ şn şansı çok az deniyor.
  • buenosdias  (08.05.23 13:50:25) 
Galatasaray'a kendi evimizde 3-0 yenildiğimiz için Galatasaray puan durumu haricinde ayrıca ikili averajda da bizim önümüzde, onun da etkisi var, yani Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı kendi evinde 3 farklı skorla yenmesi lazım, imkansız değil ama gerçekçi de olmak lazım.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (08.05.23 13:57:55) 
GS bugun kazanirsa ki kazanacak puan farki 5 oluyor, ikili averaji da katarsak yani puan farkini 5.50 dusun. Is bitmis kisaca. Fener bu sefer kotu fiksturden gitti, kume dusecek takimlari bulup oynadi resmen, Istanbulspor'a son dakikada beraberligi verdi, arka arkaya 2 sivas deplasmani, sonra gene baska deplasman kume dusecek Giresun falan buyuk sansizlik. Daha ts, gs maclari da var, 3. olur fb.


  • speedy  (08.05.23 14:20:05 ~ 14:24:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.