[]

Almanya ulusal vize için 11k euroyu Almanya'ya aktarmak

Yakın zamanda yapan var mı? Expatrio ve Fintibayı gördüm.

Swift ile aktarınca hemen para hemen hesaba geçiyor mu?

Bir de Swift'i Türkiye'de hangi bankadan başlattınız?

Daha önce Yapı Kredi'den ufak bir miktar aktarmaya çalışmıştım ama bir türlü karşı tarafa geçmemişti ondan sormak istedim.

 
Ben bu yaz akbank'la sorunsuz gönderdim. Ne kadar sürede gecti emin degilim ama uzun sürmemisti.


  • chihirovekohaku  (08.05.23 12:10:39) 
Wise olmuyor mu?


  • kobuzchu kiz  (08.05.23 12:24:35) 
hangi bankaya kullandiginiz önemli. uluslararasi bir para transferi yaptiginizda (diyelim ki yapikredi), o para sizin gönderdiğiniz bankaya degil yapikredinin anlaşmalı olduğu bankaya, oradan onun anlaşmalı olduğu bankaya, oradan da istediğiniz bankaya gider. bu silsile ne kadar kısa olursa para transferi o kadar hızlı olur. bu sebeple garanti ya da teb gibi uluslararasi bankaların türkiye şubelerini kullanmanız ya da yurtdisinda çok şubesi bulunan ziraat ya da isbankasini tercih etmenizi öneririm.


  • tadellesever  (08.05.23 12:37:36) 
Geçen hafta YapıKredi ile yaptık aynı akşam geçti.

Fakat seçim yaptırıyor aynı gün mü gitsin, 1-2 gün valörlü mü gitsin vs. seçiyorsun ona göre ücret çıkıyor.(standart olarak 2 gün sonra giden çıkmıştı bana) Öğlene kadar yapıp aynı gün gitsini seçersen özellikle ABD'ye falan aynı gün veya hemen bi sonraki gün gitmiş oluyor çünkü buradan para çıktığında orada bankalar açılmamış oluyor vs.

Sen mesela öğlen 2'den sonra gönderip aynı gün gitsin desen bile öbür güne kalıyor olabilir. O tür şeylere dikkat etmek lazım.
  • nhk ni youkosu  (08.05.23 13:22:39 ~ 13:23:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.