[]

istanbul'da ssk'nın işlediği en iyi dişçi veya diş hastanesi?

uzun soluklu ve oldukça zor diş tedavisine ihtiyacım var. bu tedavinin içinde diş hekimlerinin tabiriyle "gülüş estetiği" de var.

beşiktaş'taki dentistanbul'u biliyorum sadece. orası iyi mi? alternatif aramam gerekir mi?

kısmen de olsa ssk'nın (sgk sanırım yeni ismi) işe yaraması önemli.

 
okmeydanında sadece diş için bir devlet hast. var diye biliyorum.. yanılıyorda olabilrim.. bi araştırmnızda fayda var.


  • pekala  (28.06.10 02:49:27) 
sağlık bakanlığı il özel idaresi ağız ve diş hastalıkları hastanesi (okmeydanı) var.

212.174.75.178
  • uyuklayankedi  (28.06.10 06:08:27) 
kesinlikle okmeydanı. çok profesyonel bir kadro var ve sadece diş üzerine devlet hizmeti.

şöyle anlatayım, 3 gün sonra orada 3. 20 yaş dişi en zor senaryo (çeneye gömülü ve hiçbi şekilde görünmeyen) operasyonumu geçireceğim.

genelde 15 ila 45 dakika arasında olduğu söylenir bu operasyonun. ama okmeydanındakiler resmen günde 6-7 kişiyi kesip biçerek inanılmaz cerrah haline gelmişler. iki ameliyatım da 4-6 dakika sürdü her şey dahil.

mutlaka gidin. çok özel materyaller gerekli ise sadece malzemenin parasını alıyorlar. ameliyatlarımda benden bir şey alınmadı.
  • erobur  (28.06.10 07:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.