[]

atlet - havlu - carsaf

1- carsaf ve yastik kiliflarinizi hangi siklikta degistiriyorsunuz?

2- uzun yillardir atlet giyip, sonra birakaniniz var mi? beyaz gomlek altina estetik kaygilardan ziyade, yikamasi etmesinden tasarruf etmek istiyorum ama hastaliklara da yelken acmak istemiyorum? nedir sizce buradaki en mantikli trade off?

3- kac tane banyo havlunuz var, bunlari banyo sonrasi kullandiktan sonra nasil kuruluyorsunuz? hangi siklikta yikiyorsunuz? ben kapinin arkasina asiyorum ama hep nemliler sanki, baska sekilde nasil kurutabilirim, dryer yok bende.

 
1: Mevsime göre haftada bir ya da iki.
2: Hayatımın hiçbir döneminde bilinçli olarak atlet giymedim ve atlet giymediğim için hastalanmadım.
3: Çok var, hatta sahip olduğum en çok şey havlular olabilir bir kullandığım banyo havlusunu ikinci defa kullanmam kirli sepetine koyuyorum sonra toplu olarak yıkıyorum.
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (07.05.23 01:18:33) 
1. Her cumartesi.

2. Atletin yeri ayrı bence. Sırtın terlediğinde tişörte geçmeden çıkarıp atabilirsin. Ama tişört çok yıkayınca soluyor, bozuluyor. Atleti bırakmayı düşünmedim. Askerde üşüdüğümde üst üste atlet giyiyordum. Isınmak için kalın bir şey giymekten daha etkili.

3. Küçük havlu kullanıyorum. Her banyodan sonra yıkanır, balkonda kurur. Büyük havlu sevmem. Kurutmak istiyorsan asacaksın. Berberler bile kapının önüne asıyor. Gerekirse evin önüne koy.
  • dissendium  (07.05.23 01:24:49) 
1- çarşaf haftada 1, bazen 2 olabiliyor duruma göre ama yastık kılıfım şaşmaz 2-3 günde bir mutlaka değiştiririm. yastık konusunda takıntılıyım.

2- ben.
uzun yıllar -yaklaşık 20 yıl giyip bıraktım son bir kaç senedir.
hayır, hiç hasta olmadım sırf bu sebepten.
ben çoğunlukla tişört + üzerine deri ceket veya spor kafasındaysam kapüşonlu ile devam ediyorum. atlet boğuyor beni...

3- 3 tane var.
biri billurlar + toto kısmını ve bacakları silmek için (sıralaması önce bacaklar, sonra dediğim yerler şeklinde)
diğeri boyun hizasından göbek deliği altına kadarki kısım + sırt.
en sonuncusu da kafa kısmı için.

kurutmalığa genişçe sererek kurutuyorum ben.
  • thedepressed  (07.05.23 02:00:05 ~ 02:00:47) 
1 - carsaf haftada 1 civari, yastik kilifi 3-4gune bir.

3 - cok havlum var, kulturumuzde cok hediye edildigi icin, hemen hic birini kendim almadim sanirim. Kapi arkasina asarim, nemli kalmiyor bende ama genisce asarim. 2-3 kullanmaya bir degistiririm. Birikince yikarim.
  • kassiopeia  (07.05.23 02:07:06) 
en pis’i benim heralde. yıllardır bu şekilde hiç birşey gelmedi başıma.

1. ayda bir.
2. hiç giymem.
3.iki tane var. bi yüz bi vücut. kapı arkasına asıyom
  • buenosdias  (07.05.23 05:16:15) 
1- yastik haftada bir, carsaf ayda bir. ben aksam yikandigim icin temiz giriyorum yataga.
2-
3- pestemal var bende, havlu sevmiyorum hem daha cabuk kuruyor, hafif ve daha güzel üstelik daha temiz geliyor bana. el havlularini bile pestemale cevirecegim yakinda :D
  • wishmaythşngs  (07.05.23 05:53:59) 
1. Her salı günü
2. Çocukken annem giydirirdi. Sonra hiç giymedim.
3. Biri yüz biri banyo olacak şekilde 4 takım havlum var. Her gün duş sonrası balkona asar, kuruyunca içeri alırım. Banyoda asılı halde kurumaya bırakılırsa rutubet kokar diye düşünüyorum. Her çarşamba günü de yıkarım.
  • Mirket  (07.05.23 10:55:58) 
1-Haftada bir.
2-Çok üşüyen birisi olduğum için hep askılı bir iç giyerim. Sadece yazın çok sıcak olan bir iki ay giymiyorum.
3-Duş için bir vücut bir de saç havlum var. Değişimli olarak kullandığım birkaç tane de el/yüz havlum var. Duştan sonra havlularımı asıp (balkona ya da kaloriferin önüne) kuruturum sonra yerine geri asarım. Havluları da çarşaflarla beraber haftada bir yıkıyorum.
  • peki madem  (07.05.23 12:20:29) 
Haftada iki kere değiştiririm.
Atleti severim bence mantıklı bir tekstil ürünü.
Bir tane bornozum var.
  • yalniz kizkulesi  (07.05.23 15:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.