[]

Taksitle sıfır iphone almak

Selam dostlar. Aradım taradım hiçbir yerde bulamadım böyle bir opsiyon. Bir ara hepsiburada 3 taksit yapıyordu eğer uydurmuyorsam, o da yok şu an. Bunun bi yolu yöntemi yok mudur? İlla apple mağazasına para dolu çantayla mı gidilecek yani? Tekte o parayı vermek kendimi kötü hissettiriyor. Teşekkür ederim.




 
Ticari kredi kartıyla alınıyor sanırım. Bir de kredi kartlarının taksitli nakit avansları var faiz oranları bayağı düşük, onu kullanarak da alabilirsin. Yani 12 aylık taksitli nakit avans kullanıp telefonu alır sonra borcunu bankaya ödersin. Böyle böyle şeyler vardır illa ki.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (06.05.23 11:02:02) 
Maalesef para dolu çantayla da gidip alamazsınız, kanunen o miktarda nakit alışveriş yasak, fatura kesilemez.

Ya kredi kartıyla tek çekim alacaksınız, ya da bankadan eft/havale yapacaksınız. Vergi mükellefi değilseniz 5.000 lira üstü, vergi mükellefiyseniz 2.000 lira üstü nakit alışveriş yasak.

Ticari kredi kartlarına taksit yapılıyor, bireysellerde yasak. Ticari kartla 7-8-9-10 taksit bankaya göre değişiyor.
  • John Bloor  (06.05.23 11:18:49) 
Hb gibi e ticaret sitelerinden tek cekim alip, kartinizin taksitlendirme ozelligiyle taksitlendirebilirsiniz. Tabii kartinizin bu ozelligi olmasi lazim.


  • mor oje  (06.05.23 11:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.