[]

İcra dosyası tebligatı Hk

Arkadaşlar yurtdışındayım ve Türkiye’de eve bir tebligat gelip muhtarlıktan alınması gerektiği söylenmiş yardımcımıza.
E-devletten baktığımda ilgili kişileri ne tanırım ne bilirim, benim gibi 3 kişi daha borçlu görünüyor.

Şöyle sorularım mevcut,

- Daha önce böyle birşey başına gelmiş olan var mı, ne oluyor, nasıl bir konu beni bekliyor?
- Ben bu konuyu buradan çözebilir miyim, nasıl çözerim?
- Herhangi bir meblağ şu an için görünmüyor, ben uğraşmak istemesem ve ödesem geçsem gelecekte bir sıkıntı yaşar mıyım.
- Eşim gitse onu alabilir mi muhtarlıktan?

Kısacası ben bu dertten nasıl kurtulurum, teşekkür ederim.

 
Son 1-2 yıl içerisinden bir trafik kazası yaşadıysanız karşı taraf göndermiş olabilir, yakın zamanda bir arkadaşımızın başına geldi. "Bu araç ticari bir araçtı ve ben aracın tamir gördüğü süre içerisinde bu araçla kazanacağım paraları kazanamadım" diyerek bir para isteyebiliyorlar. Belki o tanımadığınız kişiler de kazaya karışan diğer kişilerdir.

Diğer ihtimaller için ben de başlığı takip edeceğim çünkü bu aralar sıklıkla duymaya başladım bu tür şeyleri, insanlar para koparabilmek için yeni yeni şeyler icat ediyor. Dolandırıcılık tarzı bir şey de olabilir, hukukçular açıklar diye umuyorum.
  • hrskrs  (06.05.23 10:22:51) 
Hrskrs, teşekkür ediyorum dönüşünüz için.
Bazı bilgilere ulaştım,

Faydası olabilir diye düşünerek güncellemek istedim;

Maalesef birisi mesaj olarak gelen bir linke tıklayıp bilgilerini girmiş, sonra da bankadan bunu düzeltmek için arıyoruz diyerek benim numaramdan aranmış ve hesabından para transfer edilmiş.

Ben o bahsedilen tarihte yine yurtdışındaydım ve TR hattım kaplıydı, bu nasıl olabiliyor? Ve asıl sorum bu arama dökümüne nasıl ulaşabilirim. Teşekkür ediyorum.
  • va  (06.05.23 14:28:39) 
e devletten uyap vatandas portalına gırdınız mı? icra evraklarını ınceeyebılır sebebını ogrenebılırsınız


  • haskoylu deli hasan  (06.05.23 17:28:29) 
Bir avukata danışmak en kesin ve doğru çözüm
Hak kaybı yaşamamak için hukuki danışmanlık alınız

  • photo85  (06.05.23 20:11:33) 
Bir hafta içinde itiraz etmen lazım.


  • Mistyimage  (06.05.23 20:22:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.