[]

Yeni girdiğiniz ortamda nasıl kaynaşıyorsunuz?

Ortamdan kastım bir eğitim veya dans kursu gibi düşünebilirsiniz. Haftada 1-2 saat aynı ortamda bulunduğunuz insanlarla arkadaşlığınızı bu eğitim veya kurs bağlamının dışında nasıl devam ettiriyorsunuz?




 
Sigara çok işe yarıyor ama biz kullanmıyoruz ağa o yüzden bizim için çok bir şey yok maalesef.


  • pavlis  (05.05.23 23:32:59) 
İnsanları gerçekten dinliyorum. Onlar da anlatmaya gönüllü olduğu için birkaç klişe sorudan sonra gerisi geliyor.


  • Amaranta ursula  (05.05.23 23:38:44) 
Sigara +1 maalesef. Mecburen molalar aynı yerde geçirilip sohbet ediliyor. Ortak bir şeyler bulup dışarda plan yapmaya kalıyor iş.
Yeterince girişkenseniz o sohbet ortamını içerde de oluşturabilirsiniz, sorular sorup paylaşımda bulunarak.

  • mezzosprite  (05.05.23 23:43:04) 
haftada 1-2 saat vakit gecirdigim yerden arkadas edinmem imkansiz gibi bi sey. eger sosyallesesim varsa oyle bi takilan grup varsa peslerinden giderim


  • ala09  (06.05.23 13:12:02) 
Bu daha çok karşı tarafla ve onun cinsiyetiyle alakalı. Sosyal becerilerin ne kadar iyi olursa olsun karşındaki kişi mıymıntı, kasıntı, garip huyları olan ve peşin hükümlü biriyse zaten kaynaşamıyorsun da asla.


  • Avoiding The Puddle  (06.05.23 14:41:31) 
memleket nere diye sorarak
30 kişilik eğitimde de bile kafa dengi birisi çıkmayabilir
ya da karşı taraf istemeyebilir

gözüne bi kaç kişi kestirip ortak nokta bulmayı deneyip muhabbeti oradan devam ettirmek
  • bir soru sorcam  (06.05.23 17:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.