[]

taksim'in renkli siması cenk (buse) abiye niye kimse sahip çıkmadı?

malumunuz özellikle son yıllarda sosyal medyanın etkisiyle bu tarz insanlara kol kanat gerenler oldu. aklıma gelen en yakın örnek cihangir reyizle bir milyoncu mehmet. detaylarına vakıf değilim ama sanırım o civardaki esnaf filan sahip çıkıyor, yerine göre oturup karşılıklı aşık atışması bile yapıyorlar.

lubunya reyiz ise gözümüzün önünde eriyip gitti adeta. 10-15 yıl önce çok daha iyi durumdaydı bu adam. anlattıklarının ne kadarı gerçek orasını bilemiyorum tabii ama üzerine düşülse, tedavi görse filan bu kadar kötü olmazdı sanki. videolarını çekip yayınladılar, üzerinden bissürü prim yaptılar... kimse sahip çıkmadı mı bu adama? çıktılar da kendi mi istemedi ne biliyim?

adam korkunç hale gelmiş, konuştuğunda gözlerindeki korkuyu ve acıyı görüyoruz artık. eskiden saçmasapan konuşurdu gülüp geçerdik de son zamanlarda belli ki kötülemiş durumu. bu adamı niye kimse arkadaş bellemedi yahu, erkeksi lezbiyen diye mi? yoksa istanbul'un zalımeyliği mi?

lan şu gün ben kafayı yesem bütün ankara seferber olur arpamı suyumu vermek için. şu adam koskoca istanbul'da gözümüzün önünde eriyip gitti resmen. durduk yere içime dert oldu.

 
Bu kişi çok ileri düzey. Sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil bence.


  • dissendium  (05.05.23 19:38:19) 
Herkes yaşam savaşinda.


  • kimilolo  (06.05.23 05:56:46) 
Yapilabilecek en iyi yardim hastaneye yatisinin saglanmasidir. Tedavi gormedikce daha kotu olur boyle hastalar. Sonu intihara gidebilir


  • Slynmaster  (06.05.23 15:06:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.