[]

Şöyle bir şey var mı yahut olabilir mi?

Şimdi hepimiz biliyoruz ki bir konser için mekana, eylenceye gidince hemen telefonlar çıkıyor ve tüm keyfimizin içine ediyor.

Acaba bu organizasyonda telefon çıkarıp çekim yapmak yasaktır, muhalefet edenler mekanı terk edecektir gibi bir kural olabilir mi?
Bunu yapan var mı?
Çok mantıklı ve tercih edilesi deyil mi?

 
Mantıklı değil.


  • dissendium  (05.05.23 16:53:49) 
böyle organizasyonlar var. Alice müzikali böyleydi. telefon yasak. çıkarınca yüzüne lazer tutuyordu görevliler. harikaydı.


  • gabe h coud  (05.05.23 16:55:54) 
www.npr.org

telefonları bir konser alanında kilitli kalan bir torbaya koyduran organizasyonlar var. konser alanından çıkınca kilidi açılıyormuş.
  • inheritance  (05.05.23 17:26:06) 
Broadway müzikallerinin hemen hepsinin korsan çekim halleri malum sitelerde mevcut. Demek ki çok da yaptırım yok.

İnsanların izlemek yerine telefonla kayıt almaya çabalamasına anlam verememekle beraber, nasıl izlemek istiyorlarsa izlesinler. Biri telefonunu çıkardı diye rahatsız olmadım hiçbir konserde de. Ya da başkası eşlik ediyor diye de keyfim kaçmadı. Gittiğim bi konserde telefona erişimimi engellemeye çalışsalar aşırı gıcık olurum. Kameraya çekmesem telefona özgürce ulaşmak isterim. Kilitli poşet falan ne yani ilkokul çocuğu gibi. Belki şarkılardan birinin sözlerine bakıcam yani
  • nundu  (05.05.23 18:12:45) 
dress code diye bir şey var mesela uymuyorsa almıyor.
tipine bakıyor almıyor.
almamak isterse ya da içeriye sokulabilecek şeylere sınırlama getirmek isterse getirir. garip ya da yeni bir durum değil.
bizde gidip eğleneyim diyenden çok gidip instalık malzeme toplayayım diyen çok olduğu için o iş biraz zor. ama ben memnunum instadan bütün etkinliği beleş takip edebiliyorum bunlar sayesinde dslkfj
  • Whily  (05.05.23 18:19:45 ~ 18:19:59) 
louis ck gosterisinde telefonunu bir kilifin icine kilitleyip sana veriyorlar. telefon sende ama ulasamiyorsun hicbir sekilde. cesitli gosterilerde boyle olabilir.

ama konserde insanlar paylasim yapmak ister, onu engellemek zor.
  • antikadimag  (05.05.23 18:42:29) 
görüyor ve arttırıyorum, lütfen şehirlerarası yolcu otobüslerine de böyle bir yasak gelsin.


  • halanne  (06.05.23 10:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.