[]

Ana kucağı

Bilen kullanan illa ki vardır aramızda.
Bunlarda çeşit çokmuş. Hangisinden almalıyız? Elektrikli olanlar 4 bin 5 bin civarı, o rakamlara gerek var mı bilemedim.
Sallamak ve uyutmak için kullanacağız. Elle sallananlar bizi yorar mı?


 
Sorunuza tam cevap değil ama ben hiç kullanmadım, eksikliğini de hissetmedim. Diyeceğim o ki henüz bebeğinize kavuşmadıysanız doğumdan sonra ihtiyaçlarınıza göre alıp almamaya karar vermeniz. Tabi kullananlar çok memnundur, onsuz yapamıyordur onu bilemem ama sırf almanız gerektiğini düşündüğünüz için almayın derim. (Öte yandan her şey her gün pahalanıyor biliyorum ama paylaşmak istedim)

Ekleme: Bir arkadaşım ayağıyla sallıyordu bizimle sohbet ederken, dışarıdan yorucu görünmüyordu.
  • fotrsapka  (05.05.23 16:59:08 ~ 16:59:45) 
bence hemen almamak lazım arkadaşım aldı çocuk 1 kere bile oturmadı. normal ana kucakları var bebek arabalarına takılan onda da duruyordu bizim çocuk.


  • mikahakkinen  (05.05.23 17:23:06) 
ayakta bebek sallaman asiri bel agritici bi hareket. yere dumduz ayagini uzatiyosun bi kere ve bu pozisyonda kac dk durdugun belli degil bazi bebeler cabuk uyuyor bazilari bi saat sallaniyor. elektrikliden alin stokta dursun kullanmasaniz satarsiniz


  • ala09  (05.05.23 17:57:52) 
elektrikli olanlar biraz tehlikeli bazıları toplatıldı bile geçen sene, googlelayın isterseniz, bebek ölümleri bile var.

biz anakucağı olmadan yaşayamazdık BabyBjörn kullandım(fiyatı çok daha uygundu aldığımızda) ama o zamanlar mama olan türk markası yoktu birebir aynılar şimdi olsa onu alırım.
  • kullanıcıadımbuolsun  (06.05.23 00:11:28) 
Ana kucağı deneyimim yok ama ayakta sallamakla ilgili yoruculuğunun yanında bi de ayak çekildiğinde bebeğin uyanması sorunu olabiliyor. Uzun uyuması için ayakta bekletip kıpırdandığında hemen tekrar sallamak gerekiyor. Kısıtlayıcı bir alışkanlık, mümkünse başlamayın derim.


  • mezzosprite  (06.05.23 00:11:34) 
2. El almıştık(allahtann) bir kere bile oturmadı, nefret etti. Genel olarak sallanmaktan da hiç hoşlanmayan bir bebekti, ayakta dahi sallandırtmadı kendini. Sallanmayan ucuz dandik anakucağını tepe tepe kullandık ama.


  • physcos physcos  (06.05.23 00:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.