[]

Düzgün Türk sanatçı önerileri (deprem ile ilgili bir proje için)

Hem depremden etkilenen kişilere mesaj göndermek, hem de ruh sağlığıyla ilgili bir kampaya için "influencer" arayışındayım ama düşün düşün işin içinden çıkamadım. Biraz da dinazor da kalmış olabilirim gündeme.

"Düzgün" Türk sanatçı (aşırı olmayan) diyince aklınıza kimler geliyor?


 
Bence Kubat. Kubat herkesin seveceği kimsenin "onun da şöyle bir olayı var" demeyeceği gerektiğinde neşeli gerektiğinde ağırbaşlı bir isim, o nedenle Kubat diyorum ben.

Aklıma gelmişken biraz ekleme yapayım çünkü Kubat'ı biraz daha düşündüğüm, Kubat sanki diğer sanatçılara göre erişimi daha rahat bir sanatçı gibi. Misal Instagram'dan Kubat'a ulaşıp "Kubat Bey bizim böyle bir projemiz var destek olmak ister misiniz" diye sorsan "hay hay" deyip hemen dahil olur gibime geliyor, yani diğer sanatçıları düşündüm, misal Murat Boz'a ulaşsan belki 1 hafta sonra "ya olabilir bi ajandama bakmam lazım" der gibime geliyor, yani günahını almayayım ama kabul etse de Kubat kadar içten candan ve samimi bir şekilde kabul etmez gibi ya da ne bileyim Tarkan da çok canımız ciğerimiz ama ona da kolay ulaşabilir miyiz çok emin olamıyorum, hadi ulaşsak takvimi uygun mudur bilemeyiz neticede Tarkan bu, ha samimiyetinden zerre şüphem yok ama bi Kubat gibi 15 saniye sonra dönüş yapamaz gibi, o da büyük sanatçı olmanın laneti gibi bir şey işte. Bununla birlikte Kubat da büyük sanatçı yanlış anlaşılmasın, diskografisi falan çok iyi ama kimse de bir Tarkan olamaz, o nedenle Kubat en doğru seçim olur.

Bu söylediklerime itirazı olan varsa Teke Tek Özel'de fikirlerimizi tartışmaya açabiliriz bundan kaçmam gocunmam.
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (05.05.23 13:17:41 ~ 13:40:50) 
Barış Manço ve Hulusi Kentmen'in ölümü ile kapandı bence herkesin sevdiği isim dönemi. İbrahim Kalın ile bağlama çaldıktan sonra özür dilemek zorunda kalan Erkan Oğur'u hatırlayınca işiniz epey zor demek istiyorum. Siyasi görüşünü belli etmeyi geçtim, herhangi bir ödül töreninde yanlış taraftan ödül almamış olması gerek. Gençler ve yaşlıların ortak tanıdığı, bildiği isim bulmak ayrıca zor.

Aklıma ilk gelenler: Mehmet Akif Ersoy, Sinan Canan, Kıvanç Tatlıtuğ, Vedat Milor, Ezgi Mola, Osman Müftüoğlu, Arda Türkmen, Erol Evgin, İlber Ortaylı..
  • zihua  (05.05.23 16:08:33) 
Karsu


  • ayheytmayselfenvanttuday  (06.05.23 23:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.