[]

Stresten bayılmak

Direksiyon dersindeydim. Pek de beceremediğimden bayağı gergindim. Park çalışırken park yaptıktan sonra bayıldım, ambulans ile hastaneye kaldırdılar. O anları pek hatırlamıyorum. Acildeki doktor epilepsi olabilir, tek bayılma ile karar verilmez, sen bir nörolojiye git dedi. Ancak sağlık sigortam yok ve epey GSS borcum var. Bu aralar gitmem pek mümkün değil. Epilepsi olması yüksek ihtimal mi? İnsan epilepsiden bağımsız bir şekilde gerginlikten bayılabilir mi? Ehliyet almayı çok istiyordum, öyle ise yazık olacak. Doktorlar yıllar önce epilepsiden şüphelendiler ama sonra yok dediler. Hayatımda ilk defa bayıldım direksiyon dersi sınavında.




 
Bro bak bugün şöyle bir duyuru vardı belki senin işine yarar: www.eksiduyuru.com


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (05.05.23 01:30:53) 
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla epilepsi olunca bir süre sabit kalıyorsun. Vücudun kasılıyor. Bayılmada vücut kasılmayabilir. O andaki durumunu hocana sorabilirsin. 120 ile giderken olsaydı facia olabilirdi. Bence buna şükret. Ben 3.'de geçtim. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur.


  • dissendium  (05.05.23 01:42:55) 
Merhaba, ben ergenken kan verirken damarı bulamamışlardı, bileğimden 8 tüp almaya çalışırken bayıldım ve nöbet geçirmişim. Büyük bir panikle eeg ve mr çekildi, çok iyi bir nörologa gittim; sonuç olarak epilepsi çıkmadı. Epileptik olmasanız da aşırı stres altında böyle tek seferlik nöbet olabiliyormuş. Üstünden 15 yıl geçti ve bir daha böyle bir şey yaşamadım. Nörologa mutlaka gidin ama içinizi bir nebze rahatlatsın diye kendi deneyimimi yazmak istedim.


  • eileengray  (05.05.23 02:04:19 ~ 02:06:36) 
Cok benzerini yasadim, bisey yok. Gayet insani bi durum. Ancak tekrari olursa doktora gidin.


  • kimilolo  (05.05.23 05:46:43) 
aşırı stresten ve gerginlikten olmuştur dert etmeyin.


  • koela  (05.05.23 09:44:36) 
uni'de sunum sirasinda bayilan arkadas biliyorum, olabiliyor


  • freedonia  (05.05.23 10:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.