[]

Maden suyu zararlı mı

Merhabalar. Bim'de satılan Avşar maden suyunu çok seviyorum. Bim'e girip 6'lı alıp çıkıyorum. Alınca da her gün bir tane içmiş oluyorum doğal olarak. Bağımlı gibi oldum. Tadını da beğeniyorum. Her gün bir maden suyu bir şey yapar mı? Bu soruyu daha önce de sormuştum ama genç adamsın, bir şey olmaz tarzı yanıtlar gelmişti. Yaş 30 oldu. Böbrekleri paket yapmayalım.




 
Maden suyu zararlı içecekler sıralamasında listenin sondan bir önceki sırasında, son sırada su var.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (05.05.23 00:15:34) 
Meyveli olanı tabii ki.


  • dissendium  (05.05.23 01:11:08) 
günde 1 sade olan maden suyu çok normal. bir zararı olmaz. ama bu meyve aromalı diye satılan şükür şurubu ve yapay aroma verici içerenler hiç masum değil. sürekli ve düzenli tüketimde bunların bir zararı olabilir.


  • debian  (05.05.23 02:11:33) 
Meyveli olanlar ciddi şeker ve karbonhidrat içerir sade madensuyu içmiyorsanız çok da masumiyet sorgulamamak lazım maalesef...


  • apocalipy  (05.05.23 07:34:58) 
Meyveli olanı maden suyu olarak saymazsanız daha iyi olur sanki. Günlük bir tanenin pek bir zararı olmayabilir tabiki.


  • yeninesiltupcu  (05.05.23 08:55:30) 
arkasını okuman yeterli zararlı oldugunu anlamak için.


  • koela  (05.05.23 09:14:01) 
meyveli olanlarinin gazozdan farki yok. o yuzden icme. tadini seviyorum dedigin icindeki sekeri seviyorsun.


  • alperz  (05.05.23 09:22:49) 
meyveli olan en zararlı içeceklerden, koladan vs. tek farkı kullanılan suyun maden suyu olması içeriklerin geri kalanı, en önemlisi ise şeker yine var. hatta tatlandırıcı kullanılan kolalar bile şekerli maden sularından iyidir.
sade maden suları sağlıklı onda sorun yok. ben 2 yıl kadar su tüketmeyip sadece maden suyu içmiştim hiçbir olumsuz etkisini görmedim. şuanda da günde 3-5 şişe içiyorum yine.
her türlü karbonhidratı kestim 2.5 yıl önce şahsen. bir daha tüketeceğimi sanmıyorum aromalılardan.
  • konetsu  (05.05.23 18:35:18) 
yemekten 2-3 saat önce veya sonra tüketirsen bir şey olmaz


  • bir soru sorcam  (05.05.23 19:06:16) 
Doğal maden suyu in soda ve meyveli içecekler out
Doğan maden suyundaki tuz oranı önemli
Fazla tuz = böbreği yoruyor
Makul doz = faydalı diye biliyorum
  • photo85  (06.05.23 20:22:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.