[]

seçimle ilgili kocaeli milletvekili sorusu

malum asıl olay cumhurbaşkanlığı olduğu için ben diğer kısmı tamamen unuttum. ikametgah adresim kocaeli. son günlerde "tip'e versem boşa gider mi?" tarzı tartışmalar gördüğüm için merak ettim. kocaeli için durum nedir? herkes kendi adayıyla mı girdi? akp'ye karşı en güçlü aday kim olarak görünüyor şu an için şehirde? kimseyle siyasi tartışmaya girmek niyetinde değilim, ben kendi adıma yıllardır "bu ülkenin seçimle yönetim değiştirilebildiğini, demokrasinin varlığını hatırlaması lazım" diyen birisiyim, o yüzden stratejik kullanacağım. karşılarındaki en güçlü aday %3 oyuyla turşu bidonu olsa onları seçerim. bu noktada İYİP mi daha güçlü CHP mi acaba? büyükşehri en son CHP almıştı diye hatırlıyorum, o yüzden sanki onlar daha mantıklı ama adayları pek tanımıyorum işin açığı.




 
  • freebird5406_2  (04.05.23 00:48:13) 
çok teşekkür ederim. o zaman chp'ye verelim boolum.


  • mark greg sputnik  (04.05.23 00:51:31) 
Kocaeli'de en son genel seçimde (2018) yurtdışı oyları dağıtıldıktan sonra HDP ilk kez vekil çıkarmıştı da o baya olay olmuştu milletin dilinde. 2019'da CHP yok abi, İYİP girdi, ama AKP'li başkan seçildi hem de baya açık ara farkla falan.

Başkanlık seçiminin il bazında bi anlamı yok. Orada KK'dan devam edebilirsin.

MV listelerine de bakma bence, İYİP'in adayı şu eleman mesela: www.youtube.com

HDP'nin adayı da Gergerlioğlu.

Bunların seçilebileceğini sanmam. CHP'nin adayları iyi ama.
  • plutongezegendegilmi  (04.05.23 01:05:00) 
Chp izmit belediyesini kazandı son seçimde, Fatma Hürriyet Kaplan izmit belediye başkanı. Büyükşehir akp'de ama hâlâ. Tip'in ordan vekil çıkarması zor gibi, kılıçdar/chp ikilisi iş yapar


  • nundu  (04.05.23 08:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.