[]

Motorcu montu sorusu

Merhaba

Dainese, alpinestars ya da shima marka “deri” mont alsam kis aylarinda ihtiyacimi karsilar mi?
Yazin olmaz, zaten yazlim revit montjm var. Ilkbahar ve sonbahar icin deri mont ideal diye dusunurken kisin, yani hava 4-8 arasindayken nasi performans sergiler bilemedim

 
içlerinde çıkarılabilir termal içlik ve goreteks katmanlar oluyor. ama bunlar daha çok difi, bering gibi kore markalarında ya da 4riders gibi yerli markalarda oluyor benim gözlemlediğim.

bu hafta sonu ist'da fuar vardı, orada hepsi incelenebilirdi.
  • onemoremile  (03.05.23 08:26:36 ~ 08:26:50) 
Ben bayadir inceliyorum fuara da gittim ama fuarda bise incelemek pek mumkun olmadi asiri kalabalikti. Bu arada montu almanyadan alican o yuzden burda gidip denemek istemiyorum insanlarin emegine ayip olmamasi icin o yuzden kullanici deneyimi kiymetli benim icin


  • KidLazer  (03.05.23 08:43:15) 
Fuar öyle maalesef nefes almak bile zor. Deri tr'de özellikle fiyatları çok arttığı için çok niş bir iş oldu. 2009 yılında öğrenciyken ist hudson firmasından kargoyla deri ceket söylemiştim. öncelikle çok ağırdı, hayal kırıklığı oldu o açıdan, sonra şunu farkettim, motorda kışın üşütüyor, yazın terletiyor net. fermuarı tam ortada değil hafif yandaydı ve içindeki katman fermuardan giren rüzgarı hapsetmek için tasarlanmıştı ama ona rağmen dondurdu. zaten araba koltukları da öyle değil mi, deriyse insan hemen soğutma ve ısıtma var mı diye bakıyor çünkü 2 mevsimde de çile.


  • onemoremile  (03.05.23 09:04:38) 
Valla yıllar önce kışlık NIC marka bir mont almıştım, sanırım marka yerli ama üretim pakistan vs

İçinde kalın bir içlik var, aşırı soğuklarda içlikle, baharlarda içliksiz kullanıyorum. Yazın da Rev-it yazlık montum var.

Deri hiç denemedim ama doğru tekstil ürünleri gerçekten sıcak tutuyor. Deri mont sürtünmeye karşı daha dayanıklı ama.

Ben de yıllardır deri sıcak tutar diye biliyordum ama @onemoremile'ın yazdığına göre kışın üşütüyormuş, aslında rüzgarı geçirmediği için üşütmemesi lazım ama bilemedim.
  • John Bloor  (03.05.23 11:19:19) 
riderdenim'de polar iç ceketler var fiyatlar uygun fiyatlı incelemek istersiniz belki


  • elvan abeyiylegezse  (03.05.23 17:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.