[]

İşten Çıkış Tazminat Vs Hakkında

Aile şirketi gibi vs olan şirketten geçen ay ortası ayrıldım, 2.5 yıldır çalışıyordum yapmadığım izinlerin parasını aldım ve kıdem tazminatı adı altında para yattı hesabıma bu para da sanıyorum ihbar tazminatı dahil maaşımın 3,4 katına denk geliyor. Sorum şu ben işten çıkarken ayın ortasında çıktım ve çalıştığım günler var acaba bu para kıdem tazminatı adı altında yatan para içinde midir yoksa yatırmayı mı unuttular? Kendim isteyerek ve sorun olmayacak şekilde ihbar süresini doldurmadan çıktım, ilişkilerim de kötü değil bu yüzden emin olmadan yazmak istemiyorum.




 
izinlerin parasını verdiyse daha extradan bi şey vermez sanıyorum. siz çıktığınız halde kıdem tazminatı verilmesi de cok görülür bi şey değil. yanlış mı biliyorum?


  • ala09  (01.05.23 22:44:51) 
kendi isteğinizle işten ayrıldığınızda sadece izin paranızı alabilirsiniz, onlar insiyatif kullanarak size kıdem tazminatınızı da yatırmışlar anladığım kadarıyla. kıdem tazminatı çalıştığınız her yıl için 1 maaş olarak hesaplanır, bu durumda 2.5 maaş + 15 günlük maaş ortalama 3 maaşa denk gelir. siz de 3 maaş gibi bir şey yatmış diyorsunuz, ben bir hata göremedim.


  • felfela  (01.05.23 22:50:05) 
İstifa eden siz olduğunuz için kazanılmış hak olan izinlerin ücretini alırsınız. Sonra da ihbar sürenizi doldurup ya da ihbar tazminatı ödeyip ayrılırsınız. 2 yıllık kıdem tazminatı üstüne 15 günlük maaş almışsınız. Maaşınızın 3, 4 katı fazla bile bu hesapla. Bir eksikleri olduğunu sanmıyorum. Üstüne sorunsuz ayrılınca bir güzellik yapmışlar kıdem tazminatı ödemişler.


  • nawar  (02.05.23 02:07:42) 
Çok teşekkürler bilgiler için


  • fernando mustafa  (02.05.23 04:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.