[]

akp reklam ve banner'lari

genelde hosuma gitmeyen reklamlari filan hep kosesindeki "x"dan kapatip bir daha gosterme secenegini isaretlerim ama akp reklamlarinda o x isareti cikmiyor, her girdigim sitede ilgili sahsin yuzunu gormek zorunda miyim? nasil engelleyebiliyoruz? bir de bu "x" isaretini koymamak bir secenek mi bu tur reklamlar icin? oyleyse nasil sadece akp yapiyor bunu? her reklam veren reklamlarim engellenemesin diye secemez mi istese, neden yapmiyorlar?




 
adblock kullanıyorsun hiçbir şey görmüyorsun.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (01.05.23 20:00:55) 
Kesinlikle katılıyorum. Reklamı kapatamamak aşırı rahatsız edici bir şey. Bu şekilde izin istemeden keyfine göre dahil olup rahatsız etmek tam AKP işi zaten. Kesin Bunun mobili var, uygulaması var vs. öyle adblock tavsiyesi ile olacak iş değil.

Bu arada Google Ads kurallarında kapatmak için tuş konusu zorunlu değil mi? Google Ads olup da çarpısı olmayan gördüğüm ilk reklam.
  • nawar  (01.05.23 21:27:41) 
@nawar evet tam olarak ayni fikirdeyim. adblock degil ki benim derdim, benim reklamlarla bi zorum yok ama kapatamadigim veya degistiremedigim bir reklam dikta rejimine el salliyor bence.

hedef kitlesi "telefonunu cikarcl"ci dayilar olan partinin kapatilamayan reklam yapmasi da ayri bir ironi. ote yandan 20 yil olmus biz hala her sacmaliga sasiriyoruz, icimizde engellenemez bir polyanna yasiyor herhalde.
  • in vino veritas  (01.05.23 21:38:44) 
kesinlikle saçma sapan bir şey ama bunu sadece akp yapmıyor arkadaşlar. bende de bir süredir chp bannerlarında çarpı çıkmıyordu. ve reklamlar hareketli banner şeklindeydi. yani bir metin okurken aşağıya kayıyorsun ya banner da aynı düzlemde hareket ediyordu ve metni okumak zulme dönüyordu. hatta ben sadece bana olan bir şey sanıyordum. sözlükte başlığı vardı onu görünce sonra adblock kullanmaya başladım ve hiçbiri gelmez oldu. şuan akparti bannerı var sözlükte mobilden girdiğimde karşıma çıkıyor ama çarpı gözüküyor şuan için bende. ama sayfa yenilenince yeniden geliyorlar.


  • debian  (02.05.23 02:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.