[]

Kurtlar Vadisi

Ben bu diziyi zamanında hiç beğenmiyordum. Bazen ilgimi çekiyor. Kurtlar Vadisi müziğini de eskiden sevmezdim ama bence aslında başarılı bir müzik. Bu dizi izlenir mi? Tavsiye eder misiniz?




 
İzlenir de abi acele etmene gerek yok sonra da izlenir.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (30.04.23 23:14:44) 
İlk 97 bölüm izlenir.


  • halitkin  (30.04.23 23:23:49) 
Her türlü izlenir. İnsanlar bunu hala mafya dizisi sanıyor ama asıl olay bambaşka.


  • pembe mezarlık  (30.04.23 23:50:38) 
bu türe ilgin varsa elbette izlenir. tercihen ilk 97


  • paintov  (01.05.23 00:12:55) 
izlemediğin her saniye vakit kaybediyorsun. mafya dizisi falan değil, aşk komedi aksiyon her şey var.

keşke hafızam silinse de en baştan keşfedip izlesem. muhteşem bir dizi.

bir arkadaşım aşırı önyargılıydı hayatta izlemem diyordu. ilk 2 bölümünü zorla izlettim. sonra 3'e de bakayım dedi. bitirdik ben gittim o akşam 8'e kadar izlemiş. şimdi benden daha çok seviyor.
  • sassot  (01.05.23 03:39:43) 
yav hacı abi dizinin çıkış sloganı ''bu bir mafya dizisidir'' siz ne diyorsunuz? :)

ayrıca mafya dizisi/ filmi kötü bir şey değil ki? dünyanın en baba yapımları arasında bir çok mafya dizisi/ filmi var. o yüzden bu şekilde bakmayın olaya.

soruya gelecek olursak; kesinlikle izle. türk dizi tarihinin en iyi üzerine düşünülmüş yazılmış ve oynanmış dizisidir kurtlar vadisi. birçok güzel dizi izledik ancak üstüne çıkanı görmedim daha.
  • not sure if serious  (01.05.23 09:11:17 ~ 09:11:59) 
Senede bir kere ilk 97 izliyorum bir çok insan gibi, senede bir kere de Behzat Ç. izlerim.

TV'de yayınlanırken bir kere bile izlememiştim, tam da izleyici kitlesi yaşlarındaydım. Tam tarihini hatırlamasam da ilk izleyişim 2010'lardan sonra olmuştu, çünkü ben de çok önyargılıydım.

Senaryosu, çekim teknikleri, yönetmen kalitesi vs vs gerçekten yüksek bir dizidir. Polat'ın Duran Emmi'nin yanına yerleşene kadar geçen bir kaç bölümlük süre bana sıkıcı gelir, belki de daha önce izlediğim içindir.
  • John Bloor  (01.05.23 10:14:15) 
Bu dizi o kadar başarılı ki normal bir elden çakması imkansız gibi. Amerika’dan servis edildiğini düşünüyorum zaten senaryonun temeli star wars’ın birebir kopyası.

twitter.com

Kesinlikle izlenmeli ilk 97 bölüm.
  • Hallegadola  (01.05.23 10:58:22) 
izlerken ömer baba hikayelerini atlama şansın var, biz komple izleidk zamnında ds
elifli kısımlar da geçilebilir

  • bir soru sorcam  (01.05.23 12:19:58) 
ömer baba hele hele elif sahnelerini atlama. ikinci izleyişte gerek olmaz ama ilk defa izleyen bir insanın sahne kaçırmadan izlemesi gerekiyor. tamamiyle polatın psikolojisini, yaşadığı ikilemleri anlamak için önemli bence ve ömer baba ilk sezon o kadar da çok boş yapmıyor asdafsg

elif sahneleri de bence eleştrildiği gibi değil hatta elifi severim ben, tam olarak rolünü oynuyor. napacaktı? he tamam sen protagonistsin ben şimdiye kadar hayatımı kurduğum bütün doğruları, değerleri, mesleğimin ilkelerini yıkıp senin etkinde sen ne dersen onu yapacağım mı diyecekti?

bunları yazdım, çünkü izlerken bunları da göz önünde bulundur :D
  • not sure if serious  (01.05.23 13:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.