[]

ödev yardımı - altunizade'de otel açtığımı varsayıyorum

merhabalar saygıdeğer ekşiduyuru sakinleri. direkt konuya geçeyim. şimdi ben ödev için altunizade'de bir sheraton açtığımı varsayıyorum. özellikle iş için gelen müşteriler üzerine. ilgilenmem gerekenler şunlar;
-IT servisleri - odalarda internet ve tv dışında ne sunabilirim müşterilere?

-çalışma ve dinlenme yerleri - gelen müşterilerin hem rahata hem de çalışma ortamına önem verdiğini düşünerek, onlara otel içinde sessiz sakin ama aynı zamanda ofis atmosferinin baskısından uzak bir ortam nasıl sunabilirim?

-internetten pazarlama - otel websitesinin de ötesinde nasıl ulaşabilirim müşterilerime? iphone uygulamaları gibi ya da facebook gibi yerler dışında aklınıza gelen fikirler var mıdır?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. =)

 
otel'in odalarını filan üç boyutlu fotoğraflayabilirsiniz. hatta modelletip içinde gzinme imkanı sunabilirsiniz.


  • madyb  (27.06.10 20:24:29) 
-ofis ortamı için bence su kenraı olsun havuz olur göl olur ah keşke şelale olsa. büyük pencereleri olsun bakınca su görünsün. çok ağaçlık olmasın yeşil güzel ama çalışırken boğuyor biraz bizim kütüphane öyle ordan biliyorum. bir de yine bizim kütüphanede çalışma masalarının yanında çok rahat kırmızı koltuklar var masalarda yorulunca oraya otururlar kendilerini evlerinde gibi hissederler. ofis de yemek içmek serbest olsun yani çay makinaları kahve makinaları bi tane kitaplık mutlaka olsun dergiler gazetleler. o kısımda tv olsun dvd player olsun kulaklıklar olsun. akvaryumlar olsun. bir sürü film dvd si olsun ama çok eski filmler de olsun konser dvdleri de olsun hatta. rahat puf yastıklar olsun kırmızı rahat koltuklarda. kulaklıklar da güzel olsun ama oo çok önemli dışarı ses vermeyen dışardan gelen sesi kesenlerden olsun onu özellkle belirt bence. hah bir de küçük kabin odalar olsun ses yalıtımlı çok bireysel takılmak isteyen iş adamı akademik kariyerler falan olur orda kabin dediysek geniş olsun ama biraz. o kabinlerde de kırmızı koltuk olsun biraz bir de dvd player. herkes kulaklıktan dinlemekten hoşlanmayabilir. ofisin güneşi iyi alması çok önemli hatta tasarımında bir mimardan yardım alabilirsin. oturma yerleri çok önemli pek çok pahalı ve kaliteli ofis sandalyesi pek rahat değil. bir yatak gibi rahat olmayan ancak sırt ağrısına yol açıp çalıştıklarını hatırlatmayan bir şey olmalı.

- play station koyabilirsin bir de.

-otel de kampanyalar düzenleyip bu kampanyaları radyoda duyurabilsin hatta bir radyo ya da tv programına hediye sponsoru olabilirsin. bu yarışmalar ve otelin reklamı ilgili websiteelrinde yapılacaktır. sık sık iş ilanı verebilirsin kariyer net. e öyle yapıyolarmış adları duyulsun diye.

aklıma bu kadar geldi. umarım yardımcı olabilmişimdir. kolay gelsin....
  • cacofonix  (27.06.10 20:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.