[]

Anket şirtketlerinden hangisine güvenelim?

Bir çoğunun bilimsel yöntemleri kullanmadığı belirtilmiş, çoğu da manipulatif anket sonuçları sunuyor. Ben kendime göre Kondayı güvenilir buluyorum
Gerçekten en güvenilir firma hangisi?



 
Hicbirine guvenmiyorum, bahiscilere daha cok guveniyorum sports.williamhill.com


  • freedonia  (30.04.23 09:52:59) 
@freedonia bu site 15 gün önce rteye 2.20 derken 1.91e düştü demek ki reis geliyor.


  • mikahakkinen  (30.04.23 10:14:08) 
@mikahakkinen aynen seccade falan yukseltmis adamlar oyunu demek. Mesela y.disindaki Turklerin dovizligi askerligini 1000 euro yapmislardi onceki senelerde, bu sefer buna gerek duymadilar, 5000 euro hala, akp o derece desperate degil sanki.


  • freedonia  (30.04.23 10:33:54 ~ 10:34:30) 
Şu halde bile meclis çoğunluğu ve 2. Tur yapıyorlar. Gene standart muhalif korkuları sardı beni.


  • mikahakkinen  (30.04.23 11:39:12) 
konda yanlis bilmiyorsam secimden once bir tane anket yayinliyor acik olarak, digerleri sadece abonelerine ozel. tum anketlerin ortalamasini alip o sonuca bakip yorumlamak daha mantikli.

meclis cogunlugunu nasil aliyorlar onu anlamadim ben, iki ittifakin toplam oylari cok yakin, chp hdp'yi ikna ettigi surece meclis cogunlugu da muhalefete gelmiyor mu?
  • duyulmasi gerektigi kadar  (30.04.23 12:06:13) 
soyle bir seye denk geldim tum anketcilerin kabaca egilimini anlatiyor: www.odatv4.com


  • freedonia  (04.05.23 23:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.