[]

Müdürlük görüşmelerinde istersen ekibi gönderebilirsin denmesi

Yeni bir şirketle görüşüyorum bir süredir. Şu an hali hazırda çalışan bir ekip var ama memnun değiller, bu yeni gelen müdüre de bunlar zaten eytli istersen kovabiliriz sen kendine ekip kurarsın diyorlar. müdürlk görüşmelerinde hep böyle mi oluyor Normal mi bu?




 
Hiç normal değil, benim için dealbreaker hatta. Ne ekip kurmak kolay ne de güçsüz ekiple çalışmak. Daha işe almadığı yöneticiye böyle kafa uçurmacı yaklaşan işverende de sıkıntı var.
Böyle düşünülse bile öyle kolay dile getirilmez, önce bir düzeltme yapılabilir mi ona bakılır. Kurum kültürüne dair fikir veren bi durum.

  • Bruce  (29.04.23 13:14:21) 
Değil.
Bütün ekibi kov denilen yerde sıkıntı vardır. Kimse düzgün çalışılan yerde insanlari kovmaz bu şekilde.

  • logisticsmanager  (29.04.23 13:14:46) 
Bence normal. Müdür zaten bir bölümün başı olan kişidir. İşe alınmaktan bağımsız bu. Sana yetki veriliyorsa o bölüm düzeltilmek isteniyordur. Ama önce kendin gözlemle. Çalışanlarla konuş. Ortada işveren sinsiliği olabilir. Ama çalışanların sorunlu olma ihtimali de var.


  • dissendium  (29.04.23 13:53:54) 
eski isimde gelen ekibiyle geliyodu ve ortalama kalis sureleri 2 seneydi. bu belki fikir verir


  • ala09  (29.04.23 14:01:21) 
icracı müdürler genelde ekibiyle gelirler. rahat bir iş olsa, işleyen kurulu düzen olsa zaten ekibini getirmeyi düşünmez kimse. demek ki ciddi sorunlar var, gerekirse başka yerde işleyen düzeni getir buraya kur diyorlar. piyasadaki işlerin %80’i böyledir. kimse kimseye rahat müdürlük vermez.


  • gabe h coud  (29.04.23 14:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.