[]

Kılıçdaroğlu'nun kadroları

Öncelikle belirteyim millet ittifakına oy vereceğim mecburiyetten.
Yalnız rte başa geldiğinde partisinde baya ağır toplar vardı.
KK benim gördüğüm tek adam takılıyor.
İttifakta da babacan dışında konusunda uzman yok.
Nerede bu kadrolar?

 
Niye yahu, Sadullah Ergin var, eski adalet bakanı. İYİP'te İdris Naim Şahin var, eski içişleri bakanı. Babacan ve Davutoğlu malum zaten.

RTE'nin eski kadrosu tastamam burada.
  • plutongezegendegilmi  (29.04.23 11:24:51) 
rte ilk geldiği zaman kim vardı ağır top söyler misin?

abdullah gül ve bülent arınç mı? bunların hangisi ağır top?
www.wikiwand.com

bir kaç ay önce öncelikli ekonomi olmak üzere pek çok konuyu içeren chp bir kaç saatlik bir sunum yapmıştı. orada tümm ağır topları görebilirsin.
www.youtube.com
  • abelardo  (29.04.23 11:25:50 ~ 11:26:47) 
Brom halkımıza bu aşamada kadroları anlatmak gezegenlerin neden sürekli döndüğünü anlatmak kadar anlamsız bir olay, kimse bunu merak etmiyor kadro diye Rambo Okan'ı getirsen bugünkü durumumuzdan daha kötü olmayacağımızı herkes biliyor, o nedenle tüm camia topuyla tüfeğiyle başımızdakini indirmek için uğraşıyor, bunun için de kadro açıklanmasına hiç gerek yok bence.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (29.04.23 11:30:11) 
rte'nin agir toplari belki simsek ve babacan idi.

benim gozlemledigim kadariyla kadrosu en iyi olan parti deva partisi. proje partisi de oldugundan "sirket" gibi davraniyor ve teknik insanlari, yurt disinda egitim almis ve is yasaminda basarili olmus insanlari partiye dolduruyor. ikinci sirada iyi parti geliyor. deva partisi kadar olmasa da onlarin da iyi projeleri ve kadrolari var.

chp'nin kadro ve proje sorunu yasamasi beni hep rahatsiz etmistir. bu kilicdaroglu'yla baslayan bir durum degil, ataturk sonrasinda baslayan bir durum. ozellikle deva partisi'nin ortaya cikmasi bu sorunu daha da belirgin kildi cunku ortak politikalar metnine baktigimizda %80 deva, %20 iyi parti politikalari. aslinda memleket partisi ve zafer partisi'nin "bile" kendilerine gore projeleri var ama kadrolari yok.

bence kilicdaroglu'nun yapmak istedigi bir "federasyon." partiler vardir, herkese hitap eden cati partileri vardir. chp'nin yaptigi belki de tum partileri icine alip kullanmak. acikcasi bu bence guzel bir sey. tabii ayni zamanda tehlikeli. mesela ince'nin istanbul sanayisinin bir bolumunu karaman'a tasimasi ve bunlari limanlara baglama projesi guzel. ata ittifaki'nin basit hukuki islemlerde yapay zekayla sorun cozme projesi guzel (hukuki karar alma degil, usule iliskin olarak kullanmak). dolayisiyla her partinin guzel projeleri olabilir. bunlari bir catida toplamak cok guzel olabilir.
  • Sour  (29.04.23 11:42:30 ~ 11:49:16) 
Partide bir ekonomi uzmanı, bir bilim uzmanı, bir eğitim uzmanı vb olsun. Bunlar kendi konularında iktidarı sıkıştırsın. Olay kk, rte kutuplaşmasından çıksın istiyorum.


  • vizivozo  (29.04.23 15:12:25) 
Sanırım aktroller hazir bekliyor kılıçdaroğlu duyurularinda.
Kadro konusunda Türkiye’deki en geniş havuza sahip kılıçdaroğlu. Tek adam takılıyor demek için kör ve sağır olmak gerek. Rte ve ince tek başına asıl. Mitinglerini geçtim afişleri bile ortada. İmamoğlu ve yavas'ı geçtim, sadece ekonomide bilge yilmaz, selin sayek Böke, ali babacan gibi isimler var. Hepsini de açıklıyor yavaş yavaş.

  • anjepotre  (30.04.23 08:41:13) 
babacan'in neresi agir top allah askina? amerika'da mba yapmis sonra 2 sene danismanlik yapmis adam.

eger bu agir topluksa yarin ekonomi bakanligini bana verin cunku ayni cv bende de var. sadece aile sirketimiz yok ve islamci degilim.

bence babacan'i cok fena kullandi bati. resmen faydalandilar. 35 yasinda benim simdiki halimin biraz daha yaslisina ekonomi teslim edilmis. mba okuyan adam ne makroekonomi bilir, ne baska bir sey. 35 yasinda direktor falan oluyor insanlar buna ulke ekonomisi emanet ettiler.

su anda millet ittifaki'nda 2002 babacan'indan daha saglam isimler var. agir top ariyorsaniz bilge yilmaz, ufuk akcigit, selin sayek gibi isimlere bakin. bu insanlarin onu acilacak akp'den kurtulunca.
  • antikadimag  (30.04.23 09:03:53 ~ 09:10:21) 
Babacan, Odtü endüstri mühendisliğini tam puanla okul birincisi olarak bitirmiş adam.
Bakanken satıp savmaktan başka şey yapmadı orası ayrı da, cv'si güçlü.

  • vizivozo  (30.04.23 16:05:59) 
iste ben de onu diyorum. bi halt bilmiyordu ve dolayisiyla yanlis kararlar aldi. ekonomiyi ekonomi profesorlerinden kurulu bir kurula emanet etmek gerekir.

odtu endustri'yi 4.0 ile bitirmesinin ekonomiye bir faydasi yok. gidip endustri muhendisligi yapsaydi o zaman guclu cv olurdu.

ama endustri muhendisligini 4.0 ile bitirdi diye ekonomi teslim etmenin guresciye banka yonettirmekten cok farki yok. o adam da bir konuda cok basarili ama basarili oldugu konu ile gorevi uyusmuyor.
  • antikadimag  (30.04.23 18:29:44) 
@antikadimag cv tek basina bir anlam ifade etmiyor. ona bakarsaniz devlet bahceli de ekonomi prof'u. tansu ciller de ekonomist ve amerikan egitimli. hem de yale'den postdoc'u var. ama ekonomiyi ne hale getirdigini hatirlayalim.


  • Sour  (18.05.23 00:04:41) 
atilla koç, kürşat tüzmen, köksal toptan, feridun sinirlioğlu, vecdi gönül gibi ağır toplar yok evet kılıçdaroğlunda.

ağır top diyince benim aklıma top seviyede bürokrat geliyor. akp en başında bunları topladı evet, ama bu kadrolar refah, anavatan ve dyp gibi sağ parti döneminde atanmış kişiler. chp böyle üst seviyede bürokrat artık bulamaz çünkü hepsi akpli. hadi diyelim buldu, akp tarafından hemen aforoz edilir, kariyerini bitirirler.

işin ilginç yanı bunların hepsi mttb'den birbirleriyle tanışık. chpnin böyle bir kaynağı yok
  • Hallegadola  (18.05.23 10:34:04 ~ 10:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.