[]

Türkiye'de etik ve kaliteli şekilde kıyafet yapan firmalar hangileri?

Etik dediğim misal pamuğu organik, nereden geldiği belli, gramaji belli.
Üretimlerini ucuz iş gücüne dayandirmayan.

Kaliteli olarak da hızlı giyime karşı çıkan firmalar. Yani senede 100 tane tshirt değil de belki 5 tane çıkaranlar.

Avrupa'daki sevdiğim firmalari buldum, biraz Türkiye bakayım dedim.

 
Begojeans var kot alanında, kurucusu eski kot taşlama işçisi ve bu konunun yıllarca aktivistliğini yapmış biri. Hayat hikayesi çok ilginç gelmişti, ürünleri de güzel görünüyor ama hiç alıp denemedim


  • nundu  (29.04.23 11:33:33) 
Armedangels, Alman markasi, üretim yeri de Izmir. Bulabilirseniz alin Türkiye´de. Ürün kalitesi cok iyi. Stella Mccartney Türkiye pazarinda.

Türkiye´den markalar derseniz... Saude geri donusturulmus kumaslarla calisiyor, spor kiyafetleri. Ben memnunum, zaten 30 tane spor kiyafetine ihtiyacim yok, basit ve fonksiyonel parcalar olmasi yeterli. Eskitemedim Saudeleri. Tavsiye ederim.

Sorunun tam cevabi degil, ama Runda da iyi bir altin markasi. Ailecek kullaniyoruz, el isciliklerinden memnunuz.
  • buf-e kür  (29.04.23 12:04:08) 
  • vedatchilipeppers  (29.04.23 15:23:43) 
bi tek asket'i biliyorum boyle az once de bi duyuruya yazdim. yurtdisi ama.


  • antikadimag  (29.04.23 17:24:14) 
@antikadimag; yurtdışı firmalar ok. Türk baktım var mı diye. Çünkü yurtdışı firmalar da ya pamuğu ya bir iki işi Türkiye'de yaptirtiyor.


  • logisticsmanager  (29.04.23 17:32:12) 
gallus teksitl var ürünleri germirli'de satılıyor, germirlinin kendi ürünleri özellikle gömlekleri çok iyidir.
www.germirli.com.tr
gallusltd.com

radenim var denim ağırlıklı üretim yapan.
radenim.com
  • sealth  (01.05.23 20:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.