[]

oturmaktan popom ağrıyor

günde min. 10 saat oturarak çalıştığım için popom ağrıyor. nasıl bir sandalye almalıyım? aldımda sünger var yine ağrıyor. :( çalışmayı seviyorum ama ağrıdan dolayı kalkmak zorunda kalıyorum. nasıl bir sandalye ağrıtmaz? sizde de ağrıyor mu?




 
iyi sandalye + spor


  • abi bi dizi buldum on numara  (26.04.23 21:16:18) 
abi simit yastık almanı tavsiye ederim. benim genetik olarak g*t kemiğim sıkıntılı. nadiren de olsa öyle bir ağrı tutuyor ki ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. ortopediye gittiğimde bundan yazmıştı doktor. bildiğin simit yastık, ortası boş. bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. hatta onu aldıktan sonra düzenli kullanmasam bile bir daha aynı problemi yaşamadım. ingilizce adı coccyx miydi neydi öyle bir kemik, ben evrimi tamamlayamamışım galiba o çıkıkmış biraz, oturunca çok rahatsız ediyordu. onu boşluğa salınca mis gibi oluyordu ama. o yastıktan almanı tavsiye ederim, şerefsizim 50 saat otursan etkilemez, pamuk gibi resmen.


  • mark greg sputnik  (26.04.23 21:28:35) 
Nurus Me Too benim oturduğum en rahat sandalye. Ya ama şöyle de bir şey var, dünyanın en ergonomik sandalyesi de olsa bu şekilde çalışıldığı müddetçe her türlü ağrı ve boyun fıtığı kaçınılmaz olacak.

Benim plan yatarak çalışmalı bir setup kurmak. Baya bildiğin yatakta dümdüz yatarak, şu şekil: youtu.be
  • vedatchilipeppers  (26.04.23 21:40:49) 
50 dakikada bir yerinizden kalkıp dolaşın. Kan dolaşımı nedeniyle ...


  • alfired  (26.04.23 21:43:19) 
35 senedir pc karşısında günde 12-14 saat oturan biri olarak söylüyorum.
"thunder X3"
al geç.
edeceğin dualardan fatiha tercihimdir.
  • aslindasorunumpsikolojik  (27.04.23 00:14:45) 
Şunu tavsiye ederim www.hepsiburada.com


  • mungojerry  (27.04.23 12:29:52) 
mungojerry +1


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (27.04.23 17:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.