[]

Şu duruma sinir olur muydunuz?

bugün terminalin önündeki çimleri şu döner çubuk gibi şeyle biçen (kendini korumak için kask takmış) adamın yanından geçerken "1 saniye dayı" dedim ve adamın yanından koşar adım geçerken adam makinayı çalıştırdı. üstüme biraz partikül geldi. birkaç parça otu yüzümden, ceketimden topladım.

eve gelince düşününce sinirim zıpladı. orada olsaydınız kavga eder miydiniz?

minibüse 10 dk vardı. acele ettim. eve geldiğimde "keşke yakasına yapışsaydım." diye pişman oldum. kendini kaskla koruyor, ben tam geçerken aleti çalıştırdı.

 
sinirlenebilirsin ama kavga edilecek bir şey yok. ben etmezdim


  • ala09  (25.04.23 20:58:16) 
Bu ne öfke yiğidim otur bi soluklan hele


  • vedatchilipeppers  (25.04.23 20:59:30) 
Yani hocam Allah başka dert vermesin. Altı üstü birkaç çim parçası. Bunun için yakasına yapışacaksanız Allah diğer insanlara sabır versin.
Soruya cevap, kavga etmezdim.

  • Amaranta ursula  (25.04.23 21:04:56 ~ 21:05:13) 
Bro maganda mıyız ya konuşmaktan aciz bi ayı mıyız da yakasına yapışalım hemen.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (25.04.23 21:27:34) 
Türkiye'de böyle bir şeyi kafaya takarsanız bicaklanirsiniz


  • sanguine  (25.04.23 21:34:01) 
@sanguine +1


  • allah yazdiysa bozsun  (25.04.23 21:46:35) 
Hocam bir fincan papatya çayı için. Kasktan duymamış da olabilir. İlk okuduğumda ceketiniz kesildi sandım.


  • ruhen hastayim ben  (25.04.23 21:48:11) 
derdim çim gelmesi değil. herhangi birine taş da gelebilirdi.


  • ya ben lan neyse  (25.04.23 21:53:26) 
o çimler bile tehlikeli göze filan gelse
zaten insan varsa çalıştırmaamsı lazım

adam çalıştırmaya karar vermiştir sen seslenmeden önce
kasıt varsa sinirlenebilirsin
  • bir soru sorcam  (25.04.23 22:27:14) 
Adam duymamış olabilir. O çalışma sırasında takmaları gereken kulak içi kulaklık var. Taktılarsa duymamış, takmadılarsa (düşük desibel için) geçici işitme kaybı sebepli olabilir. Öte yanda
duyduysa da üzerine alınmamış olabilir. Terminalde baş başa olduğunuzu sanmıyorum. Bir diğer ihtimal de duyması ama geçerken oraya gelmeyeceğini düşünüp çalıştırması olabilir.

Bunlar değil de seni duyup kasıtlı olarak çalıştırdıysa sinirlenmen normal ama yakasına da yapışma. Olaydan sonra eve giderken ve evde öfkelenme temalı birkaç karelik Yiğit Özgür karikatürü vardı. O geldi aklıma. :)
  • nawar  (25.04.23 22:40:06) 
Olmazdım. Yukarıdakilere katılıyorum.


  • yalniz kizkulesi  (25.04.23 23:13:58) 
Son zamanlarda bu tür başlıklar çok görüyorum ya, geçenlerde biri yaşlı bir çift kendisine sorular sordu diye bozulmuş ve kavga çıkarmalı mıydım diye sormuştu, Bim'de paketine dokunan birine kızan vardı.
Sanırım geçtiğimiz bu zor zamanlar artık psikolojik olarak tahammülsüz ve agresif yaptı bizi.
Bazen ben de birden yükseliyorum bazı şeylere ama üzerine düşündükçe sakinleşiyorum ve aslında sorun olmadığını görüyorum.
Sizdeki tam tersi normal yaklaşıp düşündükçe olayı abartıyorsunuz.

Hepimize geçmiş olsun.

Bunda bir şey yok bence.
Böyle her şeyi kafaya takarsak çok yaşamayız.
  • Dağcı  (27.04.23 13:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.