[]

Kur korumalı mevduata devam edeyim?

Selamlar malum piyasada çift kur muhabbeti başladığından beri kimse tavsiye etmiyor ama başka seçeneğim de yok gibi. Seçim ertesi her şey olabilir. 200 bim gibi bir rakama kur korumalıda yapı kredi bana yüzde 22 veriyor normal mevduat 1 aylık yüzde 30. Şu anda vade sonum 1 mayıs ver gerçekten kafam karışık. Gidip fiziki dolar alsam yine risk.




 
dün görüştük banka ile mayıs 9 da biten vadeye kur koruması önerdi. çok şansılısınız seçimden önce kk girmek avantaj sağlayacaktır dedi.


  • erty_ksk  (25.04.23 09:53:40) 
kur farkı dehşet saçıyor, kk bundan sonra tam bir saçmalık hem istediği kurdan hesaplıyor ki piyasa kuru var şu an hem de faiz durumu kötü, bu ara dövizde kalınabilir.


  • babafingo  (25.04.23 10:59:00) 
Ben de sizin gibi arada kaldım kkm yaptım dün. Elim gitmedi bir şeye açıkçası, ne olacağı belli değil.

Seçim sonrası cumhur ittifakı da alsa makasın yavaş yavaş kapanacağını düşündüm açıkçası. Çünkü büyük şirketler banka kullanıyor ve 19 küsürden dolar bozup 20 küsürden ödeme yapmaları çok sürdürülebilir görünmedi gözüme. Makas kapanmazsa düşünecek daha büyük dertlerimiz olur heralde dedim.
  • akhenaten  (25.04.23 12:02:20) 
kk o kur korumalı şeyleri ödemiycem demedi mi ?
bence düz faize ver iki hafta tl'de kalacaksan.

  • vizivozo  (25.04.23 12:06:29 ~ 12:08:09) 
paran şu an tl mi dolar mı?
dolar ise dövizden dönen kur korumalı hala iyi, vade sonunda da dolar olarak paranı geri alıyorsun zarar edemezsin o senaryoda.
tl ise arkadaşların bahsettiği makas problemini yaşarsın. ama dolar alsan da makas sorunu ve kambiyo vergisi var.
  • roket adam  (25.04.23 14:41:39) 
Para şu anda TL’de. Ayrıca kur korumalı hesapların faiz oranı da çok iyi. Mecburen üç ay daha katlanacağım


  • bi anlatabilsem dunya degisir valla bak  (25.04.23 21:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.