[]

Döviz hesabı- usd çekiliyor mu bankadan?

Merhaba, bankadaki döviz heaabımızdan para çekeniyor muyuz? Ne zamana kadar veriyorlar doları? İsteyiş çekemeyen var mı? Para çekip fiziksel saklamak mı mantıklı ğlkemizin bu son dönemlerine bakınca? Venezuela olur muyuz ki?




 
ekşisözlükte 1-2 hafta sonra alabildiğini söyleyenler vardı.
kuveyttürk $1000 altında döviz satışı yasaktı bizzat ben sordum.
ben herşeyi fiziki dolar/altın yapıp kiralık kasaya koydum
  • aslindasorunumpsikolojik  (24.04.23 20:53:53) 
1-2 güne getiriyorlar. Varsa hemen veriyorlar. Bence bankalarda sorun yok ama yönetimden bir baskı gelirse o ayrı (veya herkes parasını çekmek isterse o para bankalarda yok, bu Abd'de de böyle zaten.)


  • nhk ni youkosu  (24.04.23 20:56:25) 
bankaların döviz vermeme gibi bir durumu olamaz bu gasptır önceden miktarı belirtip istediğiniz takdirde döviz bir kaç güne şubeye gelir size haber verilir gidip çekersiniz veya rezervi yüksek bir şubeye yönlendirilmeyi rica edersiniz.

Minimum 1 yıl daha Venezuela olmayız tek sorun banka kuru ile çarşı kuru birbirinden ayrıştığı için satmanız gerektiği durumda banka kuruna muhtaç olursunuz.
  • carisch  (24.04.23 21:39:26 ~ 21:40:03) 
bankamla konuştuğumda 1-2 gün önceden haber verirsem verebileceklerini söylediler.
venezüela olma şansımız yüzde 0. alakamız bile yok.
fiziki olarak para ve altın saklamayı sevmiyorum hırsızlar kol geziyor her yerde.
  • roket adam  (25.04.23 00:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.