[]

Süresiz vekaletler problem oluşturur mu?

Bir iş davası sebebiyle avukata süresiz vekalet vermiştim. Artık hiçbir işim kalmadı. 4 sene olmuş. Noterden fethetmek gerekiyor mu?




 
Avukatı “fethetmek” biraz fazla değil mi sizce de? bence azilname yeterlidir :)


  • irene  (22.04.23 23:15:43) 
konuya çok vakıf değilim ama ben babam vefat ettikten sonra çeşitli işlemler için kardeşlerimden vekalet almak durumunda kalmıştım. evindeki gazın kapatılmasından tutun da arabasının satışına kadar. aldığım vekalette bunlar tek tek, ayrıca yazılmıştı. bir sürü soru sormuşlardı.

o açıdan sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü vekaletnamede hangi işlemler için izin verildiği spesifik olarak yazılıyor benim anladığım kadarıyla. öyle genel olarak "şu kişi işlerimi yapma konusunda yetkilidir" şeklinde süresiz vekaletname hazırlanacağını sanmıyorum.
  • mark greg sputnik  (22.04.23 23:18:47) 
@irene fethetmek:) azilname gerekiyor mu, yapmazsam bu bir problem olur mu? 4 sene sonra durduk yere insanlara ayıp olur gibime geliyor belki unuttu bile benim vekaletnameyi


  • havadakarada  (22.04.23 23:19:36) 
Yine fethetmek yazmışım. FESHETMEK :)


  • havadakarada  (22.04.23 23:20:18) 
yani şart değil ama içiniz rahat edecekse yapın. yoksa bir şey olacağını sanmıyorum.


  • paintov  (22.04.23 23:48:46) 
İşiniz bitse de azletmeniz gerekmez. 4 yıl sonra azilname göndermeniz de hoş olmaz bence. Abrıça vekaletname olması öyle kafasına esen her şeyi yapabileceği anlamına gelmiyor. Avukatla işiniz kötü bir şekilde bitmediyse bence hiç uğraşmayın. Hem Birgün başka bir meseleden dolayı tekrar görüşme ihtimaliniz olur. Avukat unutmuştur o vekaletnameyi boşuna hatırlatmayın :)


  • bhhs  (23.04.23 00:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.