[]

bugun neler yapacaksınız? Planlarınız?

SB.




 
Akşama kadar evde dinlenicem bacaklarım çok ağriyi :/ 8-9 gibi çıkarım, arkadaşım ve ablasıyla buluşcam Taksim’de, bira içeriz bol bol hoplar zıplarız biraz. Beyle


  • vedatchilipeppers  (22.04.23 14:07:23) 
Eve misafir gelecek diye işe gitmeye karar vermiştim ama yollar tıklım tıklım kan ter içinde kalmamak için binmedim metroya geri çıktım.
Eve de gitmek istemediğim için avm'ye geçtim burası da çok kalabalık ama hava iyi diye herkes dışarıda. İçerde sakin bir yere gömüldüm. Bilgisayarın şarjı bitene kadar bir şeyler izleyeceğim.
Sonrasıyla ilgili planım yok maalesef umarım gelenler erken gider de eve geçebilirim.
Bayramlardan hiç hoşlanmıyorum :/
  • mutekebbir  (22.04.23 14:07:59) 
Şimdi denizden geldim. Sezonu açtım, aşırı keyfim yerinde. Duş + hazırlanma, sonra arkadaşlarımla buluşacağım saat 4 gibi. Günün kalanını onlarla geçireceğim. Tek üzüldüğüm nokta, herkes içecek ama ben içemeyeceğim. Onu da yapabilsem 10/10 bir gün olacaktı.


  • irene  (22.04.23 14:18:00) 
Son üç gündür olduğu gibi bugün ve yarın da yüksek lisans tezi için literatür okuyup not alacağım gün boyu.


  • estranged  (22.04.23 15:20:36) 
muzik esliginde resim


  • ala09  (22.04.23 15:22:07) 
ders çalışmaya devam.


  • rakicandir  (22.04.23 16:14:07) 
Dün bütün gün ev baklavası yediğim için bugün adeta karanlık bir odada 7 ay çiğ etle beslenip sonra doğaya salınmış vahşi bir ayı gibi antrenman yaptım, eve gidebilirsem yemek yiyip uyurum gibime geliyor.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (22.04.23 16:27:46) 
mutlu olcam


  • sanemz  (22.04.23 16:45:04) 
çalışıyom ben. iş bitince para durumuna göre "gırmızı tuborh" yüklemesi yapabilirim, karar vermedim. gece de buz hokeyi izlicem paso, playofflar var.


  • mark greg sputnik  (22.04.23 17:02:52) 
Koştum. Sonra da uzun yol araba kullandım.


  • gabe h coud  (22.04.23 21:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.