[]

Basaksehir - Fener macina 5300 kisi gitmis

Basaksehir - Fener macina 5300 kisi gitmis. Simdi okudum da cok az degil mi? Trukiye'nin en iyi takimlarindan. Karagumruk Olimpiyatta oynuyor sanirim, buyuklerle mac oynuyor koca stad bombos. Karagumruk Umraniye macina 120 kisi gitmis:) Ordan gecen falan da mac varmis, gidelim izleyelim falan demiyor mu? Pirlo'yu gormek icin bile gidilir yani. Baska ulkede olsa neyse de futbol iste kitlelerin afyonu, yoldan adam cevirsen Jesus, Okan onu niye oynatmadi, suraya sunu koyacaksin diye akil verir sana o derece futbol fanatikligi, hobisizlik var ulkede zaten. Ne oldu, taraftarlik bitti mi, biletler mi pahali? Sen rakip takimdansin diye bilet mi satmiyorlar? Hadi ev sahibinin seyircisi yok, buyuklerin taraftar gruplari organize olup, ev sahibinin tarafindan mac izleyemez diye kural mi var?
Not: y.disi



 
bu aralar hava kötü, genel olarak millette para yok, oynanan oyun rezalet (tvde izlerken bile katlanamıyorum çoğu zaman sıkılıp twitter instagram vs ile oyalanıyorum), tribünde etrafındaki tipler leş, olimpiyat zaten geçerken uğranacak bir yer değil hususi olarak gitmek bile işkence.

küçük takımlar büyüklerle olan maçlarına kombine fiyatı çekiyor tribünü basmasınlar diye.

edit: iyi kötü oynuyor olsa neyse de kulübede dikilen pirloyu görüp ne yapacağım ki? olimpiyat stadının tribününden göremezsin de zaten dürbün falan gerekir.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (22.04.23 12:10:12 ~ 12:12:57) 
Passolig denen bir garabet var uzun zamandir ve deplasman seyircisi olarak ev sahibi tarafina girmen cok cok zor. Turkiye'de futbol oynanmiyor, gs-fb derbisi disinda heyecan uyandiran bir mac yok bana gore. o macta da futboldan cok hakem konusuluyor genelde. futbol aski ile yanan biri olsam mesela senede 2-3 mac ingiltere premier lig macina gitmeye calisirim ama turkiye'de bir tane maca para harcamam, gider kacak yayin izlerim.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (22.04.23 17:17:06) 
sorsan turkiye futbol ulkesi. 20 milyonluk sehirde 35 milyon taraftari oldugunu iddia eden uc buyukler 40 bin kisilik statlarini dolduramiyor.

komedi otesi.
  • baldur2  (22.04.23 17:27:45) 
Bizim lig taraftarı değilsen izlenecek bir lig değil. Aşırı kalitesiz bir futbol var. Pardon futbol da yok. 10 dakikada bir biri 5 dakika yatıyor. Top 90 dakikanın yarısında dönmüyor, döndüğü dakikalarda da kalitesiz bir futbol var. Ülkede futbolcu gelişimi konusunda zihinsel gelişim adına hiçbir şey yok. Herkeste ayrı bir sorun var. Fiziksel gelişim de yok. 18 yaşında Fransa ya da Hollanda'da çıkan oyunculara bak, 25 yaşına geldiği halde cılız olan bizimkilere bak. Bu maçlar için o paralar verilmez.


  • nawar  (22.04.23 19:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.