[]

Taksit vs Peşin

Spor salonum aylık ödersem 550 lira. Yani senelikte 6600

Tek seferde peşin ödersem 5300

Sizce hangisi. Kenarda param var. İstesem öderim. Olumsuz etkilenmem

Ama karlı olanı yapmak isterim. Sizce hangisi kârlı?

 
550 lira sabit kalmayacak, birkaç ayda bir enflasyon nispetinde artış gösterecektir.
Onun için 5300 lirayı peşin ödemekte fayda var.
Taksitli nakit avans çekebileceğin veya harcamayı taksitlendirebileceğin bir kredi kartın varsa kartla ödemen daha mantıklı.
Ancak yeni başlayan biri isen sporu çok yakında bırakma ihtimalin çok yüksektir. Bu durumda yıllık üyelik mantıksız hale gelir.
Bir de benim gibi çok sık sakatlanan biri olma durumu var tabii.
  • Mirket  (21.04.23 18:10:25) 
Ne kadar süreyle gideceğinize bağlı aslında. Sadece konu kas ise plan program mecburi.
En kârlısı aslında kendimize biraz söz geçirerek salona gitmeden, evde uygun bir yerde hiç değilse en basit hareketleri yapmak.

5300tl daha uygun gibi ama şunu muhakkak sorun: 1 yıl içinde kapanma ya da taşınma ihtimaliniz var mı?diye.
Zamanında yine burada duyuruda görmüştüm. salona peşin parayı yatırdıktan bir süre sonra salonun kapanmasından dolayı, kalan parasını nasıl alacağını sormuştu bir üye.
Özellikle yer sahibi ve kiracı kavgalarının arttığı şu zaman düşünüldüğünde...
  • diyecevaplandı  (21.04.23 18:39:08) 
Taksitle hic bisi almam


  • camussar  (22.04.23 06:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.