[]

sizce hangisinde kalmalıyız?

fiyatı en uygun olan konum az uzakta. 3 gece için 8000 tl.

www.booking.com

13.500 tl 3 gece için ev gibi. kendi yeme içmen yapabilirsin. konum iyi.

www.booking.com

12.500 3 gece. hotel. konum herhalde en iyisi.

www.booking.com

 
3>2>1


  • paintov  (21.04.23 16:17:39) 
2yi begendim. 1in puanı çok düşük


  • ala09  (21.04.23 17:19:20) 
paris/fransa islerini bilen birine sormani tavsiye ederim.

mosyo logisticmanager'a sor, Napolyon'un uzaktan akrabasi, Fransa ondan sorulur.
  • cooperr  (21.04.23 18:04:42) 
Abi neredeyse hepsi aynı bölgede. 1in puani kabul edilebilir seviyeden çok düşük.
Ben ya marais ya da montmarte yakını kalırdım Heralde. Özelikle Fransızca yoksa ve metro çok kullanmak istemezsem (marais'den gene gerekir ama daha kısa).

Buralara bakarken gezmek istediginiz yerleri google'da seçip en çok nerede olacaginiza bakarak yaptiniz mi? Ona göre liste azalabilir. Ama illa bu bölgede olacaksa ben 2>3>1 derim. Nedense kendi yemegimi yapma imkani hosuma gider hep.
  • logisticsmanager  (21.04.23 19:22:39) 
Bu arada airbnb istersen benim hoşuma giden airbnbler var (hangi tarihler istediginden emin değilim), daha ucuza olabilir.

Örnek;
abnb.me
abnb.me
abnb.me
  • logisticsmanager  (21.04.23 19:28:46) 
Hocam Fransa'ya hic gitmedim ayiptir soylemesi ama cok gezen 10+ yillik booking musterisiyim.

1. numara puani 5.5 Arkama bakmadan kacardim, yorum okumaya tenezzul dahi etmem. 6.5 olsa gene kacarim. Daha gecen 6.60 puanli, yer seviyesinde alcak yataklari olan pis bir otelde kaldim mesela, soguktan da dondum otelde isitmayi acmiyorlar, battaniye yorgan gardropta diyor bana. 7 alti sakattir benim kitabimda ozellikle bu tarz cok turist ceken buyuk sehirlerde. Tek artisi lokasyon olup ordan aliyorlar o puani da cogu. Sicak suyu olmayan, pis havlulu, lekeli carsafli, bed bugs'li tatilin zehir oldugu durumlar olabiliyor. Ha gencsin, ogrencisindir, butcen kisitlidir, standardin dusuktur anlarim ama bir yastan sonra cekilmiyor, degmiyor yani. Dusun fake, sisirme yorumlara ragmen bu puani almislar.

2. numaranin yorumu dahi yok, denek ben olacam ha, hocaya risk budur deyip bos kagit verip 100 alan ogrenci sansina yakindir senin iyi mekana denk gelmen bu tarz yorumsuz yerlerde, direk elerim. Bir de bunlar eski berbat puanli kotu yerler oluyor, adini madini degistiriyor, tekrardan yorumsuz olarak basliyorlar falan. Burasi icin oyledir demiyorum ama var oyle cakalliklar

3. numara 1900 kusur yorum almis, yani bayagi tercih edilen bir yer, hem puani da iyi. Dogal olarak secimim bu olurdu secenekler arasinda ha gene yorumlara bakarim
  • freedonia  (21.04.23 19:35:27 ~ 20:04:01) 
3 ü seç


  • basond  (21.04.23 21:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.