[]

Ev satıp ev almak

Nasıl yapılıyor bu, püf noktası nedir. 1 tane evim var onda da oturuyorum, başlarda iyiydi hoştu ama çok küçük geliyor artık orta vadede buradan taşınmak istiyorum (İstanbul içi). 2+1 balkonlu bir eve geçmek istiyorum. Şimdi ben aradığım evi buldum diyelim onu alana kadar kendiminkini nasıl satacağım, üzerine kredi çekeceğim de diğerini alacağım. Çok ince bir denge yok mu burda, bir şey yolunda gitmese diğerine sirayet edecek. Yapan nasıl yapıyor? Ya da kendi evimi kiraya verip kiraya çıkabilirim bu çok zor gelirse.




 
Önce evini satıp mangiri cebine koyacaksın. Yeni ev sahibine hemen evden çıkamayacağını söyleyeceksin. Birkaç ay kendi evinde kiracı olacaksın. Aradığın evi bulduğunda da alacaksın. Yazarken en kolayı temizi bu. Ama yaşarken Allah yardımcınız olsun. Zor ama yaparsınız inşallah bir sorun olmaz diyeceğiz.


  • allah yazdiysa bozsun  (21.04.23 16:14:22) 
önce alabileceğin birkaç eve gidip bakıyorsun kararını veriyorsun sonra evini ilana koyup satıyorsun sonra daha önce bakıp kararını verdiğin evi alıyorsun. bu aradaki süre ne kadar uzarsa o kadar zararına olur. 1 ay bile bekleme imkanın yok. ve bunu hemen şu anda yapamayacaksan yapmamalısın. seçim döneminde ortalık karışabilir. piyasanın durulması için beklemen gerek. abim de sizinle aynı düşüncede ve bu stratejiyi uyguluyoruz.


  • tabii lan manyak mısın  (21.04.23 19:12:19) 
ben de benzer bir düşüncedeyim ama şu an çok dengesiz bir piyasa var. parayı alıp dolar yaptığında bile büyük bir fark oluşabiliyor. o yüzden evi kiraya verip yeni eve kiraya geçeceğim büyük ihtimalle piyasa oturana kadar.


  • roket adam  (22.04.23 01:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.