[]

Şubeden ya da döviz veren atm'den dolar çekmek - istanbul

Vadesiz dolar hesabımdaki parayı $ olarak çekebiliyor muyum?




 
banka app'ine girip bakabilirsin her atm vermiyor olabilir. Mesela Garanti Bankasının koskoca İstanbul'da sadece eminönü, beşiktaş vb. atmleri veriyordu.

Teb'in her veya çoğu atmsi veriyor ama.

Şu kıtlıkta para koymamış olabilirler veya sadece 50'lik vs. olabilir.
  • nhk ni youkosu  (20.04.23 18:23:18 ~ 18:40:03) 
Evet, İşbankası için internetten şubelere bakabilirsiniz.


  • Kahvedesu  (20.04.23 19:59:56 ~ 20:00:08) 
dolar hesabını bankartına bağlamak da gerekiyor internet şubesinden
bir olayı yok ama bunu yapmayınca bankamatikte usd hesap gözükmüyor

  • bir soru sorcam  (20.04.23 20:53:55) 
Enpara'da her atm vermiyor. App'den bakıyorum hangi atm veriyor diye.

Şu kıtlıkta para koymamış olabilirler veya sadece 50'lik vs. olabilir. +5464

Salı günü 350 Euro çektim, 50 Euro verdi. Kasım ayında da bi 400 euro çekmiştim hep 50 vermişti.
  • put it in your appropriate place  (20.04.23 21:43:06) 
avm bankamatiklerinin ekseriyetinde döviz çekip döviz yatırabilirsin. ben sürekli yapıyorum hiç bu atmde yapılamıyor diye bir şey yaşamadım. qnb finansbank benim bankam. $100'lık banknotlarda sıkıntı yaşamazsın ama daha aşağısı için sorun çıkabilir bir ihtimal onu net bilemem.

çevrende avm yoksa da merkezi bir yerdeki bankanın atmsine git büyük olasılıkla döviz işlemi yapıyordur orası.

bu arada atmye para koymama durumu çok eskide kaldı arkadaşlar kolay kolay böyle bir durum olmaz. anlık atm bakiyeleri takip edilir ve raporlanır. azalma hareketine göre ivedi aksiyon alınır.
  • ezkaza  (21.04.23 02:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.