[]

mavi jake pantolonların yıkanınca çizgi çizgi renk atması?

aranızda jake pantolon kullanan var mı? ilk kez aldım geçenlerde, ilk yıkamadan sonra bir sürü çizgi çizgi renk atması oldu üründe. götürdüm, çalışan lagaluga yaptı yok yumuşatıcı mı kullandınız falan filan diye sonra da hediye çeki vermedi zorla değiştirtti ürünü vaktim yok diye kabul ettim.

başka renk aldım, onu da yıkadım ve yine çizgi çizgi renk atmaları oldu. bunlar dalga mı geçiyor bizle yoksa ben mi çok şanssızım?

40 derecede(önerilen derece) yumuşatıcısız yıkadım. bir sürü kanvas, kot pantolon falan yıkadım hiçbirine bir şey olmuyor da neden bunlar böyle?

hatta google'a yazınca şikayetvar'da da çıktı benzer şikayetler:

www.sikayetvar.com

e bunlar bu pantolonu niye hala satıyor veya nasıl satıyor?

 
bende jake var ama rengi hafif açılmışsa bile öyle çizgi vs. olmadı. Ters ve 30 derecede yıkıyorum ben.

Belki son partide üretimde bir sıkıntı falan vardır, ben alalı çok oldu.
  • nhk ni youkosu  (20.04.23 14:44:56) 
erkek arkadasima kac tane jake aldik oyle bir sorun yasamadik. deterjan ya da hatali seri olabilir mi


  • ala09  (20.04.23 15:18:39) 
Valla bilmiyorum ki. Ters yikarim zaten her zaman. Deterjan da bildigimiz toz renkli deterjani. Cok doldurmam yani sikis tepis de yapmam makineyi. Yillardir camasir yikarim ilk kez boyle bir seyle karsilasiyorum ben.


  • floydian  (20.04.23 16:49:10) 
Baya bir jake eskittim ama böyle bir sorun yaşamadım ben de


  • synesthesia  (20.04.23 22:11:12) 
Benim mavi pantolumda da olmuştu. Toz deterjan mı kullandın yumuşatıcı mı kullandın falan filan demişti uğraşmamıştım.


  • glamdr1ng  (20.04.23 22:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.