[]

Sosyal medyada reklam olarak verilen spotify çalma listesi verilmesi

Öncelikle selamlar. Bir süredir kafamı kurcalayan bir konu var. Sosyal medyada reklam olarak spotify çalma listesi reklamı verildiğini görüyorum. Yani adamlar üşenmemiş spotify'da çalma listesi oluşturmuş ve onu takip edelim diye bir de bu reklama para veriyor. Yani hadi diyecegim bu adamlar çalma listesi oluşturup takipci kasıp o listeye şarkısını bunlara para karşılıgı ekleten şarkıcılardan mı para alacaklar diyorum. O da saçma yani. Listedeki şarkılar 70'ler hit. Yıl olmuş 2023. Neye sokacak o kategoriye şarkıyı?
Bu adamların kazancı ne sizce?
Var mıdır bir tahmini olan?
Teşekkürler.

 
Bildiğim tek şey şu sosyal medyada kitlen varsa bi şekilde para kazanıyorsun.atiyorum yeni bir şarkı yaptım ve bu şarkıyı kitlelere ulaştırmak istiyorum bunun için en doğal yöntem bu reklamla sağlanmış listeye girmek olacaktır.


  • olaylar olaylar  (19.04.23 21:59:59) 
Yaptığın playlistin dinlenilmesi üzerinden de para kazanmaya imkan veriyor spotify. Buna yönelik hazırlanıyor o reklamlar.


  • armagan abanuz  (20.04.23 14:32:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.