[]

dişlerinizi beyazlatmak için ne kullanıyorsunuz?

günde 2 kere özenli bir şekilde fırçalamama rağmen bir türlü düzgün bir beyazlığa kavuşamadı dişlerim. beyazlatmak için siz ne diyorsunuz?




 
bildiğim kadarıyla dişler bir kere sarardıktan sonra tekrar beyazlatmak sadece diş fırçalamak ile olmuyor. en azından bir kere dişçide temizletmeniz / parlattırmanız lazım.


  • co2s2  (18.04.23 15:48:15) 
  • Kahvedesu  (18.04.23 15:48:22) 
www.hepsiburada.com
dişleri beyazlatmak için değil ama çay-kahve tüketimi sebebiyle oluşan lekeleri çıkaran harika bir ürün. zımparamsı bir ürün. anında çıkarıyor lekeyi.

6 ayda bir devlete gidip diş temizletme yaptır yeter. özel yerlere binlerce lira saçmana gerek yok. en fazla 1-2 ay sonra yine sararacak çünkü. parana yazık.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (18.04.23 16:26:08 ~ 16:26:41) 
  • deepex  (18.04.23 16:39:32) 
çay kahve içiyorsanız zaten o dişler ne kullansanız da sararıyor. ben eyüp sabri tuncerin karbonlu diş macununu kullanıyorum.

ben hayatımda 2 kere beyazlattım. eninde sonunda yine sararıyor. genetik değilse beyaz kalması zor. ayrıca beyazlattığımda bana söylenen şey diş minesine çok zarar verdiğiydi. 2.'den sonra mineye çok zarar veriyor demişlerdi.
  • false pretension  (18.04.23 17:30:45) 
(bkz: oil plulling) yap


  • sanemz  (18.04.23 17:44:49) 
Disin dogal rengi beyaz degildir hafif sarimtraktir. Disin habitatini bozarsiniz. Yapmayin. Dis beyazlatilmaz. Dişçinin yaptigi zararli bi islem.


  • kimilolo  (18.04.23 18:49:04) 
Dis rengi zaten beyaz degildir ki. “Beyazlatmak” disin yapisini bozan bir sey.


  • invictae  (19.04.23 11:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.