[]

Öğrenciye turistik amaçlı schengen vizesi çıkma ihtimali?

Mayıs sonunda turistik amaçlı 10 günlüğüne Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum ancak vize işlemleri Almanya için çok uzun sürdüğü için Yunanistan'dan başvurmayı ve Selanik üzerinden Berlin'e uçma gibi bi planım var. Öğrenci olduğum için vize çıkma ihtimali düşük müdür sizce?

Not: Hesabımda yüksek miktarda para gösterebilirim.


 
Alengirli işlere girersen çok büyük ihtimalle red yersin. Herkes böyle yaptığı için en kolay vize veren yunanistan artık vizeyi kasmaya başladı. Yetiştirebiliyorsan almanya'dan al, yetiştiremiyorsan da bence vize sicilini bozma durduk yere.

Ya da 2-3 gün yunanistan'da kalacakmış gibi bir plan yap derim en azından.
  • roket adam  (18.04.23 15:44:01 ~ 15:48:18) 
paran var öğrencisin sorun yok. kültürlenmeye geliyorum dersin.


  • abi bi dizi buldum on numara  (18.04.23 15:47:18) 
Daha yüksektir. Çünkü bitirmen gereken bir okul var.


  • Kahvedesu  (18.04.23 15:49:29) 
@roket adam zaten sicilim bozulmasin diye önce Selanik'e gitmeyi ordan da Berlin'e ucmayi dusunuyordum. Buna rağmen orda kalmadigim icin sicilim bozulur mu dersiniz?


  • sapere aude  (18.04.23 15:55:36) 
sicilin bu tarz işlemlerden bozulmaz. başvur almanyadan öğrenciyken vize çıkar ben 1. sınıfta param bile yokken bankada gittim. tekrar gitmek istediğin zaman kafan rahat olur daha önce almanya vizen görünür.


  • abi bi dizi buldum on numara  (18.04.23 16:04:20) 
@abi bi dizi buldum on numara

Almanya'dan vize almak üzün sürdüğü için Yunanistan'dan almayı düşündüm
  • sapere aude  (18.04.23 16:13:40) 
senin paranın pek önemi yok. belgelendirebildiğin düzenli gelirin yoksa anne baba sponsor olacak, onların geliri ve varsa üzerine mal mülk belgeleri işi kolaylaştırır. öğrenci olmak avantaj aslında, 35 yaşında falan değilsen tabi.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (18.04.23 19:51:36) 
öğrencisin diye hemen vize verirler gibi bir durum yok, yanlış bilgi. ama öğrenci olduğun için red verirler gibi bir durum da yok, belgelerini topla ve başvur.


  • deartheodosia  (18.04.23 21:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.