[]

Türk kahvesi Önerisi

Bol köpüklü ve yumuşak içimli türk kahvesi önerilerine açığım.




 
Hazır almak yerine kuruyemişçiden yeni kavrulmuş en yumuşak içimli olandan isteyin az kavrulmuş olsun


  • photo85  (17.04.23 21:52:23) 
Populer gorus taze cekim falan der ama iyi cekirdek mi taze cekim mi dersen iyi cekirdek daha onemli. O anlamda da kurukahveci mehmet efendi uzerine yok piyasada.


  • floydian  (17.04.23 22:01:21) 
mehmet efendi acı geliyor artık. çokça kişiden duydum bunu. şekersiz de içiyorum türk kahvesini mehmet efendiyi içemez oldum bu yüzden. kahve dünyası denemiştim gayet güzel içimi, köpüğü de gayet güzel oluyor. tavsiye ederim.


  • dedim ben sana  (17.04.23 22:28:35) 
kocatepe


  • nuisance  (17.04.23 22:34:33) 
kahve dünyası +1


  • kendi helvasını kavuran zombi  (17.04.23 22:35:54) 
mandabatmaz

web sitesinden sipariş verebilirsin.
  • gregory  (18.04.23 16:22:42) 
Arkadaşlar size bir gerçeği anlatayım: Türk Kahvesi her yerde sadece bir tek çekirdekten yapılır: Rio Minas. Rio Minas çekirdeği de bu arada olabilecek en leş çekirdektir en ufak bir tadı tuzu aroması olmaz, bunu da işte Türk Kahvesi yapmak için Türkler Yunanlar falan alır başka kimse almaz. Siz şimdi "yok la böyle bir şey olamaz" diyeceksiniz, o zaman şu linki bırakayım,:

*ctrl+f rio minas

www.trendyol.com

Yani Mehmet Efendi zaten Rio Minas kullanıyor ama Kahve Dünyası da Rio Minas kullanıyor, aynı çekirdek yani.

eksisozluk2023.com
  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (18.04.23 16:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.