[]

Kullandığınız uygulamalar

Merhabalar. Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Belki işime yarayacak uygulamalar bulabilirim.

Ben Strava kullanıyorum. Ben de paylaşmış olayım.

Oyun bile önerebilirsiniz. Sağ olun.

Smash Hit oyununu seviyordum ama sürümü eski olduğu için yüklenemiyor.

 
Sıkılana kadar Archero, ScoreHero ve NewStarSoccer oynayabilirsin.


  • nawar  (17.04.23 13:39:36) 
Sleep as android
Myfitnesspal
Keylifts
Bandsintown
  • logisticsmanager  (17.04.23 13:53:05) 
Symptomate diye bir uygulama var

Hasta hissettiğinde belirtilerini yazıyorsun, sonra da uygulama seni sorularla yönlendiriyor ve teşhis önerisinde bulunuyor, türkçe dil seçeneği de var ayarlardan türkçe seçmek gerek

play.google.com
  • freebird5406_2  (17.04.23 13:57:38) 
Boş vaktim var hepsini yazayım bilindik bilinmedik.

Telegram: Mesajlaşma ve sıkıştırmadan dosya gönderimi için.

Snapseed: Google ın fotoğraf düzenleyicisi. Nesne silme ve ince ayarlar güzel.

Facetune: Yüz düzeltme, diş beyazlatma, basen kaldırma vs. çok işe yarıyor ama en kullanışlısı bence facetune 1. Onu da full apk falan yazıp googledan bulmak lazım.

MacroDroid: Android telefonda macrolar, otomasyonlar yazmaya yarıyor. Envai çeşit "şu olursa" "şunu yap" diyebiliyorsunuz. Mesaj gelirse, bi uygulama çalışırsa, veya açılan uygulamaların logunu tut, şu numarayı içeren veya şununla başlayan numaraları engelle, veya şundan mesaj gelirse şuna ilet vs vs..

Relive: Bisiklet, yürüyüş, motor, araba seyahetlerini harıtada animasyonlu olarak gösteriyor ve yolculuklarda çekilen fotoğrafları animasyonlu olarak haritada oralara pinleyip gösteriyor ve bu şekilde bir video oluşturuyor.

Sygic navigasyon: Bunun da yine full unu bulursanız veya satın alırsanız şöyle güzel bir özelliği var, geceleri araç camının dibine telefonu yatırıyorsunuz, telefon ekranına yol bilgilerini, hızı rotayı falan ters bir şekilde yansıtıyor. Sonra bu görüntü camdan size yansıyınca düzeliyor ve bir nevi head up display iniz oluyor.

Blablacar: Gideceğim şehirlerde yolcu almamı veya araç bulmamı sağlıyor. Uzun bir süredir türkiyede ücretsiz. Uygulamaya kimlik bilgisi, telefon bilgisi vs. girebiliyorsunuz. Bunlara bakarak ve önceden yapmış olduğu yolculuklara bakarak insanlara bir nebze güvenebilirsiniz ben 8 senedir falan kullanıyorum.

Stremio: Torrent üzerinden direkt film aratma ve izleme.

Skyview: Gökyüzüne telefonu tutup nereye çevirirseniz anlık olarak oradaki yıldızları, gezegenleri veye bilindik uyduları falan gösteriyor. Yörüngeleri dahil.

CityMapper: Dünyanın çoğu büyük şehrinde çalışıyor. Bir noktadan bir noktaya gidebilmeniz için hangi toplu taşıma araçlarına binmelisiniz, rotası ve zamanlarına kadar herşeyi gösteriyor. Gerçi artık google maps de yapıyor ama olsun bir tık daha detaylı bu.

PlantNet: Çektiğiniz bitkiyi, yaprağı, meyveyi falan buluyor. Ağacını veya adını.

Photomath: Çektiğiniz matematiksel denklemi çözüyor. Çözüm adımlarını da gösteriyor.

İnat Box: Çoğu platformdaki dizi, film ve maçları izleyebiliyorsunuz. İptv gibi.

Shazam: Çalan müziği dinletiyorsunuz, şarkıyı buluyor. Bu arada bunu google asistana da yaptırabilirsiniz. Hatta mırıldandığım şark ney? dedikten sonra bir şarkı mırıldanırsanız (sözlü veya sözsüz) onu bile yüksek oranda buluyor.

Oyunlar: Drop the Number, Wild Rift, Diablo İmmortal, Brawl Stars
  • ananiyimioguz  (17.04.23 14:15:26) 
units: hız, enerji, kütle, uzunluk, akım vs ne kadar birim varsa çevirmek için.
physics toolbox suite: g ölçer, jiroskop, ses ölçer, ışık ölçer, su terazisi, pusula vb. uygulama alet çantası.
notebloc: pdf yapma programı, dosyanın sağına soluna ismini iliştirmeyen işini güzel yapan bir program.
WiFiAnalyzer: çevrenizdeki wifi ağların hangi kanalları kullandığını gösteren bir program, interneti en uygun kanala çekmek için kullanıyorum.
karnaval: rabarba ve meksika açmazı podcast için.

ha bir de 9GAG.
  • late viper  (17.04.23 19:24:47) 
satranç ve sudoku kelime avı oyunları

nota ezberleme uygulaması

hızı ayarlanabilir ses çalar

hızı ayarlanabilir video oynatıcı ve kırpıcı

kendi kendine erteleyen çalar saat

pepapp

bazen duolingo ya da voscreen
  • sanemz  (17.04.23 21:16:25 ~ 21:17:04) 
Favorimi bırakayım: Migraine Buddy.


  • Amaranta ursula  (17.04.23 22:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.