[]

The Peripheral

Diziyi izleyenler varsa bir sorum olacak. Ilk sezonu yariladik. Biraz da sohbet muhabbet ede ede izledik bazi yerler kesik kesik. Genel bir ozet gecebilen olursa da cok seviriniz.

--spoiler icerir--

Sorum şu: gelecekten başroldeki kizimiz flynne i öldürmek icin yine gecmisten birilerini kiralamaya calisiyorlar.

E ama gecmiste gorunmez araclar falan da kol geziyor. Hatta serife saldirdilar. Serife saldiriyorsunuz madem, kiz hastaneden domerken koprude siz gorunmez bir sekilde pusu kurup saldirsaydiniz ya.

Oradaki mantiksizligi anlamadik.

Bir de basinda kiz oyunda ne gordu de bi anda pesine dustuler. Oyun aslinda oyun degildi sanirim gelecek bir zaman idi. Ama biz sey bagini kuramadik, bunlar uslu uslu oyun oynuyordu konu nasil buraya geldi, bu insanlara neden daha gelismis bir vr gonderdiler gelecekteki bedenlere erismek icin?

Buradaki amac ilk sezondan belli mi yoksa hala belirsiz mi

 
görünmez arabalıları zaten tuttular onlar öldüremediler. o yüzden başka çözümlere bakmaya çalıştılar.

gelecekten vr gönderme sebebi ulaşmak istedikleri kadına ulaşmak içindi zannediyorum.
  • paintov  (17.04.23 00:57:42) 
E tamam da ilk denemede olduremediler diye komple vazgecmek cok sacma degil mi?

Yabi hasataneden eve donen bir arac var tek yapmasi gereken yol kenarinda durup o arac gecerken silahi ateslemek.

Hagir hic bisey yapamiyorsan yine elinde gorunmez olabilen bir aracin var, karsi şeritten bodoslama gir diger araca yani ne bileyim aksiyon katicaz diye civarda kiralamadiklari adam kalmayacak
  • ananiyimioguz  (17.04.23 01:30:41) 
Max görünmezlik zırhı deşifre oluyor, max güç silahına geçiyorlar. Kiraladıkları kişiye de bu silahtan veriyorlar. Yani eldeki imkanları kullanıyorlar yine. Ama ilk önemsedikleri şey deşifre olmamak. Çünkü kızımız ve abisi zaten deşifre olunursa ipin ucunu nasıl yakaladıklarının örneği.

spoiler_

Bunun için önce aralarında kavga olan uyuşturucu satıcısını tutuyorlar, ölümü iç hesaplaşma gibi göstermek için. O olmayınca bu sefer kızıyla tehdit ettikleri bir adamı tutup eline bu max güç aparatını veriyorlar. O adamın neresi deşifreyle alakalı? O kızım yaşasın da ben ölsem de olur diye geliyor. Ezel'deki gibi öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen ölmeden dönmez. Öyle de oluyor.

Kızın peşine düşme sebepleri de göz retinasına bütün simulasyon datasının yüklenmiş olması. Gelecekte post apokaliptik bir evren var, dünya bitmiş, simlasyonla distopyayı ütopya gibi gösteriyorlar. ama bilim kadınlarından biri kral çıplak diyor, her şeyin farkında ve ben bu oyunu bozarım diye insan topluyor, herkese silinmiş hafızalarını geri verip çete kuruyor. O göz o yüzden önemli. İkinci sezon full gelecekte geçip dizi değil de bu savaşın gameplay'ini izleyecekmişiz gibi geliyor.

spoiler__
  • onemoremile  (17.04.23 08:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.