[]

3 Rakamını Parmakla Göstermek

Bugünkü maçın muhabbetini yaparken ben "3 tane sallarız" deyip parmağımla da gayriihtiyari 3'ü gösterdim, bizim arkadaş hemen "o ne biçim 3 olm öyle 3 mü olur" diye atladı. Ben 3'ü gösterirken işaret parmağımı baş parmağımın altına katlayıp gösteriyorum. Sen nasıl yapıyorsun dedim o da serçe parmağını baş parmağının altına alıyormuş. "Seninki çok mu düzgün birader cins misin" dedim diğer arkadaş da yüzük parmağıyla serçe parmağını olduğu yerde katlayarak gösteriyormuş. 10-15 kişi arasında böyle kaotik bir durum oluştu kim haklı kim değil karar veremedik ama benim stili tek kullanan ben olduğum için yüzüme söylemeseler de eminim benim olmadığım bir yerde arkamdan atıp tutarlar. Siz nasıl yapıyorsunuz? Teşekkür ederim.




 
Baş ve serçe parmağı birleştirip kalanlarla gösteriyorum.


  • Amaranta ursula  (15.04.23 23:58:27) 
Baş ve serçe birleştirenspor taraftarıyım.


  • diyecevaplandı  (16.04.23 00:00:38) 
utesinternationallounge.com

Tarantino'nun Inglorious Basterds filminde böyle bir sahne vardı, 3 yapışından Alman olmadığını anlıyorlardı falan :D

Ben de serçe parmağımı baş parmağıma alırım.
  • nhk ni youkosu  (16.04.23 00:04:31) 
Aklima inglourious basterds’daki meshur sahne geldi. Ben 1-2-3 sayarken bas parmak, yuzuk parmak ve orta parmak diye gidiyorum. Ancak direkt 3 diye gistereceksem bas parmagi ve serce parmagi kapatiyorum. Kisaca duruma bagli.


  • eileengray  (16.04.23 00:04:31) 
Baş parmak, işaret parmağı ve orta parmak ile gösteriyorum. şöyle: i.imgur.com

Genel kullanım işaret parmağı, orta parmak ve yüzük parmağı şeklinde ama. Sizin yaptığınız şekilde olanı en nadir olanı sanırım. Denk geldim ama.
  • nawar  (16.04.23 00:04:33) 
nawar soruyu zaten görsellerle destekleyecektim ama benim yaptığım gibi gösteren bi görsel bulamadım o yüzden benimki yoksa kimseninki olmasın deyip vazgeçtim, benimkine en yakın görsel işaret parmağıyla başparmağı yuvarlak yaparak birleştirme hareketi ile ilgili görsellerdi ama o da tam istediğim gibi değildi ne yazık ki.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (16.04.23 00:10:19) 
@Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet Şöyle düşük görüntü kaliteli hali var. Olur mu? i0.wp.com


  • nawar  (16.04.23 00:17:47) 
Evet evet ben bulamamıştım bu görsel aynen, Kosta Rikalı kardeşlerim beni yalnız bırakmamış gkjdfgkd


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (16.04.23 00:21:03) 
Ekseriyetle yüzük ve serçe parmağımı kapatarak gösteriyorum. Ama uzaktaki birine gösteriyorsam da serçe parmağımı baş parmağımla kapatarak yapıyorum.


  • m e b  (16.04.23 00:53:41) 
bas isaret ve orta parmagini gostermek zor aga, tam gosteremiyorsun hatta.

bas ve serce parmagi birlestirip ortada kalan 3 parmakla gostermek cok cok daha kolay.
  • baldur2  (16.04.23 01:10:55) 
Abi kolay aslında, misal elinle büzük hareket yapıyormuş gibi düşün, sonra başparmak ve işaret parmağı sabit kalıyor diğerlerini kaldırıyorsun, anlatınca çok olmuyor ama kolay yani, ya da ben 30 yıldır ihtiyaç halinde böyle yaptığım için kolay geliyordur bilemedim şimdi.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (16.04.23 01:17:27 ~ 01:20:35) 
kaleci yarin anadolunun bir sehrinde 3 cay soylemen gerekse feci dayak yermissin gibime geliyor. seninkisi bildigin el hareketi.

oyle 3 hic gormedim. ben de serce parmagimla bas parmagini birlestiriyorum.
  • antikadimag  (16.04.23 01:33:53) 
Abi işte bu linkte var nawar arayıp bulmuş sağ olsun ben bulamadım: i0.wp.com O kadar da sıkıntılı değil aslında ama bilemedim şimdi ben tam halka ya da büzük şeklinde yapmıyorum, gerçi yakından bakınca bana da enteresan geldi bi farkındalık oluştu böyle, önceden hiç dikkatimi çekmemişti.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (16.04.23 01:37:25) 
Yalnız değilsin, üzülme 3 kardeşim :)) ben de senin gibi yapıyorum. İşaret parmağımı kıvırıp üzerini başparmakla kapatıyorum. Kostarikalı baş parmağı bükmüş gibi bi tık farklı.

Diğer üç yöntemlerinde kaslar geriliyor, zorlanıyor, parmaklarım acıyor. Ben elin elastikiyet kaybından ötürü böyle böyle yaptığımı düşünüyordum.
  • epitaf  (16.04.23 06:11:45) 
Aynen tam Kosta Rika stili değil Kosta Rikalı brolarım biraz zorluyor ama diğer türlü gayet rahat.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (16.04.23 12:19:54) 
gibi 5. sezon 1. bölümden bir sahne sanki:)
seninki bir yemeğe'' hımm çok güzel'' diyormuş hareketi gibi. ben öyle yaparım.
serçe parmak ve yüzük parmağının katlanması daha mantıklı.
  • oyokbuyoknevar  (16.04.23 17:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.