[]

maas sorusu

Eey duyuru insani!
Ithalat isini 1 senedir yari zamanli gittigim is yerimde okulu bitirmemle maası konusmanın sırası geldi.
Durum su ki, yurtdısı olayı tamamen bende ve fuar olsun pıyasa arastırması olsun tek olarak gıdıyor gezıyor arge yapıyorum.
Yaptıgım isi anlattıktan sonra gelelim bana; akıcı ingilizcem var, elk. Muh.siyim ve cnc tezgah gibi tezgahların elektronik proglamalarını yapabiliyorum.makine alıp satıyorlar ve proglamlama bize cok kar bırakıyor vs..
Sizce ne isteyim sıkıntılı bir konu onerilerinızi bekliyorum

 
4-5 bin?


  • bryan fury  (27.06.10 02:54:32) 
Uzun süredir dış ticaret danışmanı olarak çalışıyorum ve maalesef bu alanda ücret konusu büyük ölçüde sizin kendi yeteneklerinizi pazarlama gücünüze dayanıyor. Bunun yanında özellikle il, şirketin dış ticaret hacmi, şirket büyüklüğü gibi konulara bağlı değişim gösteriyor. İşin ve şirketin niteliği konusunda daha fazla bilgi verebilirsen piyasadaki durum hakkında yardımcı olabilirim.


  • silent storm  (27.06.10 02:55:28) 
istanbulda ve alanlanımızda en iyisiyiz.Piyasanın görüşü bu şekilde yani..serbest bölgede depomuza baglantılarımız oranında saygın musterılerımız var.su an ıvmelı bır buyume icerisındeyiz ve bu buyume benım zamanımda oldu.sırket bılıyorkı tam zaman bı calismayla cok daha ıvmelenerek buyuyebıliriz.


  • salahaddin  (27.06.10 03:03:20) 
8,850 lira isteyiniz.

bu küsürat ücret boşa yazılmadı bir bildiğim var.
  • pekala  (27.06.10 03:24:51) 
eski ücret x 2 desek olmaz mı?

şimdi biz siniz part time ücretinizi bilmeden ne desek boş gibime geliyor.
  • kibritsuyu  (27.06.10 09:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.